Hogyan készititek babátoknak a borsót?
Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 18:50
1/8 anonim válasza:
Szia én egybe főzöm a krumplival, aztán kihalászom (még csak pár szemet tettem bele), és tápaszírozom szitán.
3/8 anonim válasza:
1 szem krumplival együtt felteszem főni annyi vízzel, hogy ellepje. Ha puha, átnyomom krumplinyomón, így nem kerül bele a héja, ami puffaszthat. Ízesíteni nem szoktam. 7 hónapos kortól mehet bele 1 kávéskanál jó minőségű (olíva)olaj.
4/8 anonim válasza:
1 éves korig kell egyébként paszírozni, egy éves kor után már elég ha puhára főtt borsót villávan szétnyomod.
5/8 anonim válasza:
(Sok újat nem fogok írni:) Én teljesen külön főzőm, kanállal áttöröm egy szűrőn. Ízesítésnek használom, már egy kanálnyi is jó ízt ad az ételnek. Kukoricát is így szoktam.
6/8 anonim válasza:
Mivel a passzírozás macerás így a borsós dolgokat csak bébiétel formában adtam. Amikor már volt olyan 10 hós a kiscsaj, akkor passzírozás nélkül is, magában, krumplival, bármivel.
7/8 anonim válasza:
Az elején én is szitán át törtem, de mivel az én kislányomnak szelet csinált és fájt tőle a pocija, mindig tettem bele a krumpli mellé répát is, így nem volt semmi gond.
8/8 anonim válasza:
Én meg nem paszíroztam,hanem lehet venni a boltokban héj nélküli száraz borsót 500 gr-os csomagban.Így nem kellett paszírozni.Nem sárgaborsó,hanem rendes borsó!!
Én sem tudtam,hogy van ilyen,véletlen találtam rá.Ott tartják ahol a szárazbabot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!