TGYÁS-t a munkahelyem igényelte a GYED-et is neki kell?
Figyelt kérdés
Bp-i munkahelyem van ami nem kifizetőhely és a pesti Egbizt. pénztártol igényelték én viszont vidéki vagyok.
A gyedet már lakóhely szerint fizetik vagy azt is mh. szerint?
2008. aug. 5. 09:43
1/2 anonim válasza:
Ha tgyás-t ők igényelték, a gyedet is nekik kell, de menj be a munkaügyeshez és beszéljétek meg mikor kell igényelni, hogy időben legyen. Nekem ugyanúgy a munkahely utalja, mint egykor a fizumat.
2/2 anonim válasza:
Szia, a TGYÁS-t a GyED-et és a GyES-t is a munkahely utalja, amennyiben TB kifizető hely, függetlenül attól, hogy hol laksz! Az Államkincstár utalja a családi pótlékot az egyszeri anyasági támogatást és az egyéb segélyeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!