Nem hajlandó csak gyümölcsöt enni 6 hónapos babám. Mit tegyek?

első vagyok
ill. két hétem át egyfajt ételt napi 2 alkalommal reggel, este. és soha nem keverni az ételeket.
aezután 4.héten lehet úgy, hogy más a "reggeli"más az ebéd és más a vacsora.
és utána mindig szoptatni(tápszerezni) tehát evések előtt kínálni a szilárdat.

3, ha már okoskodsz, legalább olvass utána mert irtó nagy butaságot írtál :)
este nem kóstoltatunk, mert ha allergiás, éjjel nem veszed észre... (mondjuk egy fulladásos allergiánál külön jó lehet a te elméleted, na mindegy).
naponta 1x szabad csak új ízt adni és egyébként is a vacsorát majd úgy 10 hónapos kor körül lehet kiváltani.
nem 2 hétig kell egy új ízt adni, hanem 3-5 napig és nyugodtan lehet keverni már ismert ízzel, hisz ha allergiás az új ízre, akkor is kijön ha kevered.
de megnézem ahogy a babádba beletömsz vacsira és reggelire is egy egy csirkemájat....
bocs az offért! :)
kérdező, ne foglalkozz vele, majd eszik mást is. próbáld meg keverni a gyümölcsöt a zöldséggel úgy, hogy a gyümölcs legyen benne a több. addig is kis kekszet, riszt keverj a gyümölcshöz, úgy legalább laktatóbb

"reggel-este", így írtam, szóval észrevehető az allergia
"utána szopi" - szóval vacsora kiváltásról sem beszélte, átvitt értelemben írtam vacsorának (esti ebéd akkor, ha úgy tetszik "estebéd" :D)
csak az első ízeket kell 2 hétig..
de mindegy, bonyolult még nekem is, de olvastam

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!