Szerintetek is divatjamúlt és csúnya az Ildikó név?
Figyelt kérdés
Ezt a nevet választottam a kislányomnak. A férjem nem nagyon van oda érte de beleegyezett. Viszont a rokonság jóformán azt mondja nem vagyok normális ha ezt a nevet akarom mikor manapság olyan sok különleges és szép név van.
Amúgy az Ilona nekem sem tetszik, de a múltkor a H&M-ben vásároltam és volt egy divatos anyuka egy szöszke kislánnyal és úgy szólította, hogy Lona, csak egyszer hívta Ilonának. Az nagyon tetszett, hogy Lona. Meg még úgy is tetszik, hogy Iluska. De az Ilona, Ica, az nem tetszik. Dédimamám is Ilona volt, mindenki Icának hívta, dédipapám meg Cicának. :)
2014. aug. 1. 00:20
32/36 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, nekem ódivatú, viszont ismerek Ildikót, akit Dikónak neveznek, az talán egy fokkal jobb, mint az Ildi.
2014. aug. 1. 09:24
33/36 anonim válasza:
Hú, végül h döntöttetek? Én egyébként adnàm. Szerintem szép. Ez a csúnya nem csúnya vita csak a divatról szól. Írtàk sokan, h csúnya a Katalin, a Mària. Hàt szerintem a Katalin örök. Gyerekkoromban ha talàlkoztam vkivel akinek Anna volt a neve, lesajnàltam, h miért adtak neki a szülei ilyen nagymami nevet.... én nem is adtam volna. Ehhez képest most nézd meg. És akkoriban nem csak én gondiltam ìgy, alig volt 1-2 Anna. Én attól vagyok rosszul, h ma ha vki nem akar extré, v. idióta nevet adni a gyerekének, hanem hagyomànyosabbat, akkor kizàrólag a divatos 5 bôl mer vàlasztani: Anna, Julia, Eszter, Zsófia, Sàra. Meg még Nóra, Réka. Na mi ez, ha nem divat kérdése? Szerintem add nyugodtan. Legalàbb nem fogjàk a vezetéknevén hívni, mert lesz még belôle 3 a csoportban....
2014. aug. 3. 17:24
34/36 anonim válasza:
Vannak nevek amik mindenkori csúnya nevek az ildikó pontosan ezek közé tartozik..
2014. aug. 3. 17:35
35/36 anonim válasza:
Szerintem is kicsit megkopott, de a Dzsesszikánál biztos jobb.
2014. dec. 29. 10:52
36/36 A kérdező kommentje:
Valaki kérdezte,hogyan döntöttünk!? :)
Végül két nevet kapott a lányom. Apukának minden vágya egy ma divatos név volt de én nem akartam. Viszont a szülésről lemarad. Így azt gondoltam,hogy legalább ennyi legyen meg neki ha már nem tudott részt venni benne. A divatos lett az első /így volt szép hangzása egyben/ és mindenki azt használja. Kicsit nehezen, de én is megszoktam hiába nem volt a szívem csücske :) De az Ildikó akkor is ott van és nekem sokat jelent. Remélem majd a lányomnak is tetszik :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!