Hogyan adható a banán 6 hónapos babámnak? Egyáltalán kaphat? Már eszeget szinte mindent amit lehet, de főleg csak azt adom neki amit 4 hónapos baba kaphat!
Szia! Én 5 hósan kezdtem el neki adni a banánt összeturmixolva és először azt hittem nem szereti mert öklendezett tőle és kiköpte:-( De aztán rájöttem hogy ha csak villával összetöröm neki akkor megeszi:-)!!! Ugyanis ha turmixolod a banánt akkor már elnézést de ilyen "taknyos" állaga lesz...
Szóval én azóta csak összetöröm neki(vannak benne darabok is) és úgy imádja:-))))
Az első hozzászóló írta hogy nagyon megfogta a pocakját!
Igen a banán kicsit fog(valamelyik babánál nem) de az alma még inkább:-((
Szóval ha a banánt őszibarackkal,szilvával keverjük inkább, úgy jobb:-))
Az én babámat például nem fogja meg a banán, de az alma nagyon! Így "tisztán" nem is szoktam almát adni neki csak keverve:-)
szia!
itt olvastam, hogy már adható pici banán a kajcsijába 2-3 "guriga" , de késsel ügyesen metszeni, a magokat kikerülve. szóval azok a kis magok fogják igazán a hasát . (ezért nem ehet pl. kiwit sem még)
Én kezdetektől adom a banánt, kedvence lett. Egyáltalán nem fog nálunk semmit, baán ide vagy oda, napi 3-4-szer van termék a pelusban. :S
Így szinte mindennap merem adni neki, mert amúgy olvastam hogy nagyon jótékony hatású gyümölcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!