Actival kid rágótablettát adhatom a másfél éves fiamnak?
Szerintem csak azért van ráírva hogy 3 éves kor alatt ne add mert nem tudja elrágni:-) Tanítsd meg neki hogyan szopogassa el és szerintem akkor nyugodtan adhatod!
HA gyógyszertárban azt mondták hogy adhatod akkor semmi olyan nem lehet benne ami káros lenne egy 1,5 évesre:-)
Én már adtam 1 évesen a lányomnak olyan vitamin szopogatós tablettát amire 3 éves volt írva:-)
Nem is arról van szó,hogy káros anyag lenne benne.
Hanem ,hogy a vitamin adag,illetve az összetétel egy 3 évesnek felel meg,nem pedig egy 1 évesnek.Tördeld el 2-3 darabra és úgy adj neki naponta 2 naponta egy kis darabkát.de szerintem 1 évesnek inkább gyümölcsből,kompótból kellene a vitamint pótolni,nem tabletta formájában.
Evvel csak az a baj hogy manapság már nem nagyon van a gyümölcsbe vitamin:-(( (már amit a boltban vesz az ember)
Igen én is úgy adtam a picurnak 1 évesen a vitamint hogy rá volt írva hogy napi 2 tabletta én meg 2 naponta adtam neki 1-et:-)
Sajna korán kellett már bölcsibe adnunk,de 2.szer volt beteg a bölcsis időszaka alatt, pedig a többi gyerek folyamatosan köhögött,prüszkölt nyáladzott melete:-)))
Szóval szerintem sajna már tablettákkal kell pótolni azokat a vitaminokat amit régen simán megettünk a gyümölcsökkel:-(
Kell a gyümölcs nem azt mondom,de hozzá kell adni még egy kicsit:-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!