Mit készíthetnék belőle? Van itthon vagy 4 csomag babapiskótám.
Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 21:28
1/8 anonim válasza:
Babának, vagy magadnak? Pl. a gesztenyeszív masszájába kell elég sok, nemrég csináltam, állati finom volt.
2/8 A kérdező kommentje:
Neki is és magunknak is!
2010. jan. 10. 21:34
3/8 anonim válasza:
Bármilyen pudingos, rakott desszertet.
Ledarálva kókuszgolyót, keksztekercset.
4/8 anonim válasza:
Tejbe beáztatod, aztán ráönt csoki krém, meg baracklekvár és tejszínhab. Nemtom mi lesz ebből, de szerintem fínom :)
5/8 anonim válasza:
Kókuszgolyóra én is gondoltam, de ahhoz sima keksz reszelék kell, nem?
Reszelt keksz, kakaópor, víz összegyúr golyókat csinál, málnaszörpbe forgat, majd kókuszreszelékbe.
Én így szoktam (de rakok bele rumot is)
6/8 anonim válasza:
joghurttortát,amibe tehetsz gyümiket is
egy réteg babapiskóta,rá a joghurt zselatinnal esetleg kikeverheted,bele gyümi,még egy réteg így!
7/8 anonim válasza:
tiramisut:) vagy csak simán pudingos-babapiskótát, az is finom.
8/8 anonim válasza:
Gesztenyepürét kikevered tejszínnel, piskótát rumos tejbe beáztatod, és rétegezed, hűtőbe teszed, másnap szelheted, tejszínhabbal nagyon fini. (folpackkal bélelt formába tedd, egyszerűbb kivenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!