Csak az én pici 4 hetes babám ilyen sírós, hisztis? Mindenki másnak csak eszik és alszik?
Szerintem Te is tudod, hogy nem csak Te vagy vele így.
Még picike nagyon, ilyenko az Ő igényeit kell nézni. Ha ringatni kell, akkor ringasd. :) Majd nagyobb lesz, hálás lesz ezért!
Nyugi, túl lesztek rajta!:)
Első vagyok! Hiszti az meg nincsen, ezt felejtsd el. Kislányom 10hós, na Ő már tud állva ugrálni és idegesen földhöz vágni magát! Sőt még néha harap is!
És ez is még csak a kezdet. Nem hisztizik a babád, csak téged szeretne
. Furcsa neki is, hogy a jó kis pociból moat kint van:))
attól hgy az infacolttól jönnek a szelek még lehet hasfájós!lehet a tejcukrot nem igazán tudja megemészteni a pocija!Jól írják előttem próbáld ki a Coliefet vagy a Biogaiat!Ezek tuti jók hasfájásra!
Ja és igen egy rezgős pihiszéket beszerezhetnél ha nincs nállam az iszonyat hasfájós nyűgös sírós babámnál csak az vált be!Az én kisfiam pont most nőtte ki ha gondolod megeggyezhetünk eladóm olcsón!
Aranyosak vagytok, köszönöm a sok választ. Sokat segített. Ha más nem, hát erőt merítek belőle, hogy más is van/volt így.
A hasfájást tényleg kizárom, mert amikor fájt a pocija, akkor nagyon húzgálta a lábát maga alá és sokat tekergett. Ez már nincs hál'Isten.
Én is azzal tudom magyarázni, hogy nagyon igényli a közelséget, mert ha az ölemben vagy a férjem, anyukám karjaiban van, akkor minden baj elszáll egy darabig. Majd újrakezdi és akkor találgatunk, hogy mi lehet a baj...Általában álmos és azt akarja, hogy altassuk el, vagy szomjas, vagy kakilni kell, vagy a pelus nem tiszta. De amikor minden ok és még mindig küszködünk, na akkor jön a kétségbeesés, hogy mit nem csináltam jól. Nem könnyű! :S Igen, félek, hogy elkapatom, mert mindenki ezt mondogatja, hogy nem kell állandóan ölbe lenni, aludjon el magától, nem kell ringatni, de próbáltam és nagyon sír, és nem nyugszik meg. Minden nyekergésre nem kapom fel. De ha sír, akkor nem bírom elhallgatni. Elaludni meg nem tud, csak ölben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!