Hogy becézitek a babátokat?
Figyelt kérdés
Én Nyuszipók, Macskanő, Maszatnyuszi... Észrevettem, hogy a Nyuszira figyel........:( Nem fogja tudni a nevét? Azóta többször mondom, de a becézései jobban a számra jönnek..... Ti nem féltek ettől?2010. jan. 10. 12:00
12/28 anonim válasza:
Szia!
Törptojás, Cuni, Mazsola, Kisbéka, Bóbita, Puffancs.
13/28 anonim válasza:
en rengeteget,csak egy parat leirok:nyulacska,kincsem,falatka,pandurka,cica stb...
14/28 anonim válasza:
Szia!
Én Bubukának,Pimpikének hívom,vagy Bulcsinak,egyébként Bulcsú.
Legtöbbször a nevén hívom,mert egyre többet "rosszalkodik":)!
16/28 anonim válasza:
Töki:)
Rendes neve:Gergő, de erre is hallgat, ma 13 hónapos
17/28 anonim válasza:
Bibibabi, Mazsola, Házimanó, Manófüttyögető.
19/28 anonim válasza:
Én mindig a nevén figyel rá :) Ha hisztizik (igen, sajnos nálunk korán jött) akkor a teljes nevén és keményen általában az hat. :D 7 hós
Apuja Mókuskának becézi
20/28 anonim válasza:
Tacsifülü Aladár,illatos rózsabokor,savanyúcukor,mókicuki,Drága egyetlen szerelmem:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!