9 hos elmult a fiam, gulyáslevesből adhatok neki?
Figyelt kérdés
zöldséget,husit,levet leturmixolva gyenge fűszerezéssel?
pirospaprikás kajcsikat lehet egyáltalán már adni?
2010. jan. 9. 15:07
1/5 anonim válasza:
pont ma én is azt főztem, igaz az enyém 9,5 hós, de én adok majd neki, de csak kóstolót, nem teljes adagot, bár ha kéri....
jó étvágyat!
2/5 anonim válasza:
gondolom nem tul borsos akor mehet
3/5 anonim válasza:
Nekem mindegyik kimondottan szerette - viszont elöfordulhat, hogy a kakijában láthatók lesznek a paprikaszemcsék, ne ilyedj meg töle, ez természetes.
4/5 anonim válasza:
Miért ne adhatnál? Egy normálisan táplált csecsemőnek 6 hónapos kora után mindent elbír a gyomra. (Ezt nem én találtam ki, hanem a gyermekorvosunk.) Kérdés, hogy ízlik-e neki.
5/5 anonim válasza:
nekem is elmúlt már 9 hós a fiacskám, neki már nem kell külön főznöm (szinte soha, mondjuk mi is sótlanul és enyhén fűszerezve eszünk), már a mi kajánkaat eszi ( persze van kivétel). eddig ccsak üvegest evett, de mióta kijötte ka felső fogai , nem is kell turmixolni semmit, és a mi kajánkból kunyerál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!