Akik voltak már kisbabájukkal tengerparton nyaralni, milyen volt a nyaralás?
Szia!
Ezt tényleg neked kell tudnod,mi fér bele az életetekbe,és mi nem. Én mennék a helyedben,de én nagyon szeretek utazni.Mi tavaly voltunk először,amikor 3 hónapos volt,majd 5 hónapos,igaz,belföldön,de medencés helyen.Ő is legalább 3-szor kelt enni,vagy csak úgy,de mégis kikapcsolódás volt (nekem) hogy nem a megszokott környezetben vagyok,lehet új helyen sétálni,más főzte meg az ennivalót.Igaz,nekem könnyű dolgom volt,mert az apuka is pelenkázott,és játszott vele,amikor kellett.
Idén voltunk 2 napot határon kívül,az esti alvás simán ment az új helyen,a nappali csak babakocsiban vagy hordozóban és idén már nagyon-nagyon anyás,ha kicsit is eltávolodok,már üvölt.Hamarosan indulunk Olaszországba egy hétre,és tudom,hogy arról fog szólni a nap,hogy szaladok utána a parton,meg figyelek,mmégis nagyon várom.Ja,az éjszakát még mindig nem alussza át,2-3 alkalommal legalább ébred,tehát tavaly azt hiszem még jobb is volt a helyzet ehhez képest.Ennek ellenére úgy gondolom,hogy idén is jól fogjuk magunkat érezni,ő is szeret nézelődni és nekem mindegy,hogy hol nem alszom,pláne,hogy legalább élvezhetem a tengert is.Ja,az árnyékot napernyővel oldjuk meg,és 11-fél 4között bent leszünk.Ha sekély,nem hullámos vízbe mentek,be lehet vinni a kicsit gumicsónak félével,alul kibéleled törölközővel,fejére sapi és persze nem a legnagyobb napsütésben.Szóval ha akarod,meg lehet oldani,de ha úgy gondolod,hogy nyűg lesz az egész és nem fogod jól érezni magadat,akkor kezdjetek inkább valami közelebbi hellyel ahonnan bármikor haza tudtok jönni.
3-as vagyok.
Nem kelt a lanyom mar ejszaka. Na a nyaralskor ez valtozott :D Es kelt 1x. De nem bantam. Mivel ott nem kisagyban aludt, hanem normal agyon korbebarikadozva, igy odafekudtem, szopi, es aludt tovabb, en meg mellette. Legalabb ez is volt, mert amugy kuon szobaban van otthon. Jo erzes volt.
Ezt tenyleg neked kell erezned :( Ha ugy erzed, hogy nem lenne kikapcsolodas, akkor tenyleg nem lesz az. De nem ertem miert nem??? Hisz otthon is ezt csinalod, akkor ha nyaraltok megiscsak nyaraltok. Vagy ezt en nem latom at valamiert.
Masik, hogy 2 evesen nem tudom, de most masfel evesen is voltak azert meg problemak. A reggel 8-as ottthoni kelese pl. elore csuszott reggel 6-re :O Volt, hogy emiatt mar a kocsiban delelott elaludt megint, holott mar regota egyszer alszik. Szoval borul minden. Jaaaaes a legjobb. 5 honaposan nincs el apaval? Nalunk olyan szepaszorongas van most, hogy MOST nincs el apaval! Apa hozta utanam ha ott kellett hagynom, mert a lanykam egybol uvoltott. Enni is ugy tudtam, ha neki nem volt kedve ott maradni, hogy valahol uvoltott a kicsi az apjaval :( Szoval en nem neveznem konnyebbnek...csak masnak.
Hová mennétek?
Mert mi már 2 hónaposan repültünk vele, vagyis először csak én voltam vele, a férjem üzleti ügy miatt később jött utánunk. Jól viselte és azóta is szeret utazni, nekem sem volt sosem teher ez.
De szerintem, ha te így gondolod és nincs kedved hozzá, akkor ne menjetek. Neked ez nem pihenés, nyaralás lenne és lehet, hogy stresszesebb is lennél, amit a baba megérez.
Esetleg menjetek egy közelebbi helyre, ahonnan gyorsan hazaértek, ha bármi van, nem érzitek jól magatokat ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!