4 hónapos babám szopi mellett kap tápszert is. Adhatnék már neki esti etetésre valami mást a táp helyett?
Figyelt kérdés
Az esti etetés kb. 7-kor van. Hajnali 1 körül szopizik, majd 3-4 órakor szopi és táp, majd reggel 7 óra fele eszik megint. Adhatok neki mondjuk darát, vagy még várjak a hozzátáplálással?2010. jan. 9. 13:12
1/5 anonim válasza:
Tejpépet 4 hós kortól adható. Én kisfiam nagyon szereti.
2/5 anonim válasza:
En elkezdeném a hozzátáplálást. Mert ha jól értelmezem akkor tápszert (anyatejpótlásra) kaptatok szopi helyett. En adnék neki almát, burgonyát..és igy tovább estére. Lehet táplálóbb lenne...és hátha végigaludná az éjszakát.
7hós kisfiú anyukája
3/5 anonim válasza:
Ha ennyiszer ébred én mindenképpen adnék neki tejpépet estére. Szerintem a hajnali 1-es szopinál nem kap eleget azért kel újra 3-4 között. Egy ekkora babának elég lenne egyszer kelni éjszaka. Az én 4 hónapos kislányom vacsira tápot kap 9 körül és reggel 7-8-ig alszik. Jó az ha szopizik éjszaka, mert legalább nem apad el a tejed.
4/5 A kérdező kommentje:
Ha később kap vacsit, akkor is felkel 2 körül. Igen, azért szoptatom meg, hogy ne apadjon el a tejem, mert így is 2-re már sokszor csupa tej a pizsim. Csak attól félek, hogy ha tényleg végigalussza az éjszakát, akkor kevesebb lesz a tej. Azért lehet, hogy megpróbálom a tejpépet. Az táplálóbb mint a táp?
2010. jan. 10. 21:09
5/5 anonim válasza:
Igen a tejpép táplálóbb mint a tápszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!