A hétvégén lesz a keresztelő a kisfiunknak. Nem tudom mibe kereszteljem. Milyen ruhát vegyek neki? Mi ilyenkor a megfelelő?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, de kiváncsi vagyok ki miben kereszteli. köszi.
Ja, 2 és fél hónapos.
2008. aug. 4. 08:58
1/3 anonim válasza:
Szia sajnos mi is vegig jartuk a boltokat de semmi jo noncs fiuknak:(Bezzeg kislanyoknak habos babos gyonyoru kisruhak. :)
Mi 3 honaposak voltunk es feher kordbarsonynadragban volt feher barna kisingben. Feher vagany kissapka. Szoval semmi extra de hidd el edesek minden fele ruhaban. Szerintem nincs torveny ra hogyan keell kineznie egy kereszelon.Legalabb is minket nem erdekelt.
Jo vasrlast!
2/3 anonim válasza:
A mi fiunknak is alig talátam ruhát, igaz az övé márciusban volt, úgyhogy vettem egy szép fehér vastag overallt és hozzá egy cuki sapit. Alatta vagány kockás ing volt és pici farmer. A sógornőm egy hétköznapi rugiban keresztelte a fiát. A fotókon persze jól mutat a szép ruha, de valóban baromi nehéz fiúkra jó cuccokat találni, ha pesti vagy, nézz szét a h&m-ben, vagy vidéken is van már c und a.
3/3 anonim válasza:
A mi kisfiúnknak most volt két hete 4-hós,igazából nagyon nehezen találtunk rá mi is ruhát ami nagy is volt még.Fehér nadrág egy fehér rövidujjú ing meg egy fehér mellény és még volt egy csokornyakkendője is.Többször igaz nem tudom ráadni,de mi maradiak vagyunk a fehéret illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!