Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újszülöttnek milyen popsikréme...

Újszülöttnek milyen popsikrémet vegyek? Sudocrem jó? Vagy Neogranormont?

Figyelt kérdés
2014. júl. 18. 11:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én gyógyszertárit használok, amit a gyerekorvos felír. Ha hasmenés, vagy valami más miatt kipirosodik a feneke, akkor Sudokrémet. Bár ez bőrérzékenységtől is függ, kislányomnak soha nem voltak pl pelenkakiütései, de van olyan baba, akinek érzékenyebb a bőre.
2014. júl. 18. 12:11
 12/19 anonim ***** válasza:
Mi gyógyszertárival kezdtünk, de az a fogzás miatt kipirosodott fenékre semmit nem ért. Váltottam Neogranormonra, azóta is azt használom.
2014. júl. 18. 12:16
 13/19 anonim ***** válasza:

mi is a gyógyszertárit használtuk, jó és olcsó.

a sudo, bepanten, neo, ezek mind hámosítók! egy kipirosodott popsira nagyon jók, de ha nincs semmi gond akkor felesleges hámosítani a fenekét, másrészt hozzászokik a bőr és fogzásnál semmire nem mész velük ha minden nap azt használod. már csak ezért is érdemes a gyógyszertárit használni

2014. júl. 18. 12:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Sheavaj a legjobb popsikrémnek.
2014. júl. 18. 12:39
 15/19 anonim ***** válasza:
Én sudocremet vettem, mert mire a gyerekorvos kijön, meg kiváltjuk a receptet...meg már kórházba is vittem. Fél éves, még sose volt piros a feneke, és a kisebb tégelyes még félig van, nem kenem minden pelenkacserénél csak 2-3 alkalommal egy nap. Gyerekorvos mondta, hogy jó ez, így nem is írta fel a gyógyszertárit.
2014. júl. 18. 12:43
 16/19 anonim ***** válasza:
59%

Gyógyszertári tele van kőolaj származékkel.

Sheavajat használunk, ha pedig hámosítani kell sudot vagy neogranormont, esetleg bepanthent.

2014. júl. 18. 12:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Újszülöttnek és eleinte gyógyszerzárit használtam. Amikor már volt hozzátáplálás is, akkor az már nem sokat ért. Neogranormonra váltottam, és az jó volt.
2014. júl. 18. 14:59
 18/19 anonim ***** válasza:
nálunk a neogranormon jött be. Felületi sebekre is jó, ha már nem vesz a szájába mindent. Ha kipirosodik az orra megfázáskor, arra is jó.
2014. júl. 18. 16:19
 19/19 anonim válasza:
Ha választani kell, akkor a Sudocremre szavazok! Parabénmentes, ez az én dilim, nekem ez fontos, de az előző gyermekemnél is ezt használtuk, meg most is, mindkettőjüknél bevált, egészséges, pihe-puha a popsija mindkettőnek. Időnként meg még magamra is kentem, ha megégettem magam picit főzés közben... :P Hehehe...
2014. júl. 20. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!