Hogyan tudnám kisfiamat leszoktatni arról, hogy éjszaka kizárólag az apja tudja megnyugtatni?
Figyelt kérdés
Férjem pedagógus, és nyáron, mivl itthon volt, minden percet ki akart élvezni a picúrral. Éjjel is ő vette fel. (Természetesen én is fent voltam)Azóta csak Ő tudja megnyugtatni. Neki meg tanulnia kell, dolgozik, és a fogzás miatt mostanában 2 naponta fel kell kelni hozzá. Nem szeretném, ha kikészülne. nem panaszkodik, de valahogy szeretnék ennek véget vetni, hiszen ha zúzós az éjszaka, én nappal tudok vele aludni.2010. jan. 8. 20:42
1/5 anonim válasza:
Abszolút nem nyugszik meg nálad?Szerintem hétvégén kezd a hozzád szoktatást,mert akkor apának nem kell mennie dolgozni,és talán nem "zavarja" annyira,mint munkanapon "zavarná".
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! sajnos már próbálkoztunk, hogy én vezsem fel, de addig ordított, míg az apja át nem vette. nem szoktuk sírni hagyni, ezért szegénykém duplán meg volt zavarodva...
2010. jan. 8. 20:53
3/5 anonim válasza:
Hát akkor sajna ezt a "terhet" apuka cipeli.Szerintem ő meg biztos büszke erre.Ha nagyobbacska lesz,még lehet rá remény,hogy ez változik.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod!
2010. jan. 9. 12:12
5/5 anonim válasza:
A férfiaknak mélyebb a hangjuk, és a babákat a mély hang megnyugtatja. A mi babánk a porszívó hangjától is megnyugszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!