Milyen idössen kezdted a gyerköcöt szobatisztaságra tanitani? Mikor probálkoztatok reggel vagy este fürdés elött? Miket mondtál hogy mit csináljon és mikor lett eredménye? :-D
Az enyém 17 hónapos, természetesen nem szobatiszta, biztos írnak majd még anyukák, én most annyit csinálok, h a fiam elbújik egy sarokba mikor kakil, én pedig kérdezem tőle, h kakilsz? Amikor végzett, tisztába teszem, és elmondom, h ügyes volt, kakilt.
Pisivel is így, reggel mikor kiveszem a kiságyból, mindig száraz a pelusa, ezért a védőnő tanácsára ráültetem a bilire, aminek ált. nincs eredménye, ha igen, akkor mellépisil, pont akkor ugrik fel a biliről:)
Akkor mutatom neki, h nézd, pisiltél. Örülni szokott:)
8 honapos koraban kakalt eloszor bilibe. ugy jott ossze szinte veletlenul. azutan mar tudta mire valo a bili. de csak most 13 hosan kezdte mutatni pelenkat hogy valami keszul benne. pisire is kakara is mutogat, neha vaklarma. eddig erolkodott kakalaskor, onnan tudtam, hogy bilire kell tenni. de a szobatisztasag meg messze van szerintem.
a masodik gyereknel valoszinu nem lesz ennyi idom biliztetni es lesni mikor erolkodik :))
utolso vagyok
ebben a bilizesben az a jo, hogy eleg sok idot tudunk eltolteni "okosito" dolgokra. meseskonyv, kepek, kartyak, stb.
nem azt jelenti hogy orakat csucsul bilin, hanem osszegyul a 3-5 percekbol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!