Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek szép anyuka Palya...

Szerintetek szép anyuka Palya Bea?

Figyelt kérdés

Állandóan a szülés utáni nőiességét hangoztatja (nemrég láttam a tévében), de én csak egy groteszk, férfias nőt látok benne. Ti hogy láthatjátok? Nekem annyira furcsa, abszurd a látvány és a nőiesség valahogy nem stimmel.

(Aki nem ismeri, ő egy népdalénekes.)

2014. júl. 15. 20:37
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Hát az én véleményem azóta sem változott mióta ezt a kérdést feltettem. Nagy orr, gnóm testalkat, nyomasztóan erős személyiség, nekem nulla nőiség. Ráadásul újra terhes, ezt a "hírekből" tudom, büszke és milyen teljes, mikor már inkább nagymama kor fele közelít. Nekem ez a nő egy abszurdum.
2016. dec. 9. 22:32
 22/23 anonim ***** válasza:
42%

Nagy a zavar a fejekben, ami otthon Magyarorszagon a noi szepseget illeti.

Nem attol szep egy no, hogy vekonyak a csontjai.

Az nem szepseg. Az egy fizikai adottsag.

Az arc aranyok sokkal meghatarozobbak, de a torekenyseg, az nem szepseg, az csak alkat.

Palya Bea egy szep no, egy kivanatos no, egy igazi no.

Valaki, akinek sokkal inkabb van fogalma arrol, hogy mitol tartjuk mi ferfiak, noiesnek a not, mint annak a sok szerencsetlen lesimitotthaju, egyenmukormos, egyenszukdzsekis, kinaimagassarkus kelet-europai elmaradott utcalanynak kinezonek, akik magukrol azt hiszik, hogy ettol lesznek szep nok.

Reszemrol inkabb valasztanam Palya Beat, mint egy ilyen atlagsenkit, akik tucatszam maszkalnak mindenfele a kinai ruhaikban, a penzehes ferjfogo kulturalatlansagukkal.

2017. máj. 5. 00:32
 23/23 A kérdező kommentje:

"Reszemrol inkabb valasztanam Palya Beat, mint egy ilyen atlagsenkit, akik tucatszam maszkalnak mindenfele a kinai ruhaikban, a penzehes ferjfogo kulturalatlansagukkal."

hát ez eléggé kisarkítás

nemrég láttam a Palya Beát élőben, terhes volt, semmilyen kisugárzását nem tudtam felfedezni, de ahogy figyeltem mások sem.

2017. máj. 6. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!