Szerintetek szép anyuka Palya Bea?
Állandóan a szülés utáni nőiességét hangoztatja (nemrég láttam a tévében), de én csak egy groteszk, férfias nőt látok benne. Ti hogy láthatjátok? Nekem annyira furcsa, abszurd a látvány és a nőiesség valahogy nem stimmel.
(Aki nem ismeri, ő egy népdalénekes.)
Nagy a zavar a fejekben, ami otthon Magyarorszagon a noi szepseget illeti.
Nem attol szep egy no, hogy vekonyak a csontjai.
Az nem szepseg. Az egy fizikai adottsag.
Az arc aranyok sokkal meghatarozobbak, de a torekenyseg, az nem szepseg, az csak alkat.
Palya Bea egy szep no, egy kivanatos no, egy igazi no.
Valaki, akinek sokkal inkabb van fogalma arrol, hogy mitol tartjuk mi ferfiak, noiesnek a not, mint annak a sok szerencsetlen lesimitotthaju, egyenmukormos, egyenszukdzsekis, kinaimagassarkus kelet-europai elmaradott utcalanynak kinezonek, akik magukrol azt hiszik, hogy ettol lesznek szep nok.
Reszemrol inkabb valasztanam Palya Beat, mint egy ilyen atlagsenkit, akik tucatszam maszkalnak mindenfele a kinai ruhaikban, a penzehes ferjfogo kulturalatlansagukkal.
"Reszemrol inkabb valasztanam Palya Beat, mint egy ilyen atlagsenkit, akik tucatszam maszkalnak mindenfele a kinai ruhaikban, a penzehes ferjfogo kulturalatlansagukkal."
hát ez eléggé kisarkítás
nemrég láttam a Palya Beát élőben, terhes volt, semmilyen kisugárzását nem tudtam felfedezni, de ahogy figyeltem mások sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!