Mas babaja is szok ugy sirni hogy nem vesz levegot?
Szia, jelen :-) Az én kislányom is tud így sírni. Igen először nagyon ijesztő, én is pánikba estem először, most már próbálom egyre jobban kezelni ezeket a helyzeteket. Több kevesebb sikerrel. Nekem azt tanácsolták, hogy egy kicsit fújjak rá, akkor kizökken és vesz levegőt. Ez nálunk hál istennek be is jön. Viszont van aki "lelocsolja" hideg vízzel a babáját. Az is beválik.
A 4 hónapos oltást ahogy kapta a kislányom, ő is így sírt, hogy nem vett levegőt, akkor én is megint megijedtem, de nekem mondta a gyerekorvos, hogy ne essek pánikba, és ne ijedjek meg, mindjárt vesz levegőt :-) és így is lett :-)
ha nagyon picike nem ajánlott ráfújni! mert beindulhat a búvárösztön, és nem fog többé levegőt venni.
Engem ezzel ijesztgetett a védőnőm mikor ugyanezzel a problémával fordultam hozzá, és elmeséltem neki én mit teszek.. nálunk most már 11 hós, ilyenkor elég ha a tükör elé viszem és abbamarad a rémisztő sírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!