Dévény Anna elérhetőségét szeretném? Személyesen hozzá szeretném vinni a kisfiamat, akkor hová fordulhatok?
Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 14:57
11/20 anonim válasza:
Sziasztok. Had kérdezzem meg, hogy mennyibe kerül egy-egy kezelés? Nekem a koraszülött kislányomnak mondták, hogy szüksége lenne rá. Felhívtam az alapítványi irodát, ott annyit mondta, hogy zuglóban a Negyedi Viktóriát vagy László Zsuzsannát keressem és kaptam egy-egy telefonszámot. Próbáltam keresni őket, de gondolom dolgoznak és nem vették fel, sms-t küldtem. Csak szeretnék felkészülni, hogy kb. mennyibe kerülhet egy kezelés? És azt is ők megmondják hogy mennyire lesz szükség? Valaki esetleg Zuglóban járt valakihez? Esetleg van olyan aki házhoz jön?
12/20 anonim válasza:
Szia! Amikor mi jártunk, akkor 5000 Ft volt egy egy órás kezelés, de azóta szerintem emeltek, mert az alapítványnál is emeltek. Negyedi Viktória jó. Ők nem mennek házhoz, a lakásukra kell vinni a babát. Házhoz kimenőset is tudok, de ő nem csak Dévénnyel dolgozik, azt is alkalmazza, Dévény Annától tanulta, de kombinálja Katona módszerrel is. Ő is jó. Ő szerintem 4000-ret kér még mindig. Budafokon lakik, nem tudom kimegy e Zuglóba. Esetleg privátban megadom az elérhetőségét, ha szeretnéd és nem zavar, hogy nem tisztán dévényez. Hozzánk addig járt ő, míg nem jutottunk be Negyedi Viktóriához, utána már csak Vikihez jártunk.
13/20 anonim válasza:
Tisztelt 2/12-es válaszoló! Dévény Anna nemcsak a bennfentes gyerekeket vizsgálja meg, hanem mindenkit Ő vizsgál. A vizsgálat nemhogy 20-30 ezer forint, ez rágalomnak minősül. mint mindig, jelenleg is ingyenes!! Ez rosszindulatú bejegyzés!! A Dévény Anna Alapítványnak mindig is a legrászorulóbbak voltak a legfontosabbak és most is azok. Mindenki gondolja meg, hogy kit rágalmaz. Felelőtlen gondolkodással tisztességes emberek becsületét sérti. Ne irkáljon senki valótlanságokat, amelyek becsületsértésnek felelnek meg!!
A Dévény Anna Alapítvány dolgozói
14/20 anonim válasza:
A kettes és 12-es válaszoló vagyok, aki pontosan azt írta le, hogy Dévény Anna vizsgál meg minden gyermeket. A vizsgálatért 2013-tól pénzt akartak kérni, mert nehéz helyzetben volt az alapítvány, de nyilván nem 20-30 ezret. Nem írtam ilyet és az a rágalmazás, hogy ilyen hangnemben kommentáltad a beírásokat! Mi is lesz így a véleménye az ide tévedőknek az alapítványról? Az, hogy ideggyenge emberek dolgoznak ott. Pedig nem így van, csak az egyik irodai dolgozó és egy-két gyógytornász ilyen, a többiek rendesek és szívüket-lelküket kiteszik. Szóval te járattad le saját magad az intézményedet, megérdemelnéd, hogy megváljanak tőled!!!!!!!!!
15/20 anonim válasza:
Ja és azt ne mondd, hogy nem ismerősök puszi-pajtások járhatnak kezelésre Dévény Annához. Mindenki nyilván nem jàrhat hozzá. A kérdező kezelésre szerette volna hozzá vinni a gyermekét és én is ezétt írtam., hogy úgyis ő vizsgálja meg, a töb it megbeszélték azóta biztos. Komolyan én két gyermekemmel jártam az Alapítbányhoz, de most a gyomrom kifordul, hogy ilyen emberek dolgoznak ott, akik az értő olvasás teljes hiányával küzdenek!!!
17/20 brokenbone válasza:
kár, hogy azt állította, ő meggyógyítja a cp-s gyermekeket. szerintem a vége felé már nettó bele bolondult a nagy bennfentességbe meg szakmaiságba. ja és lenézte a konduktorokat. egyáltalán volt valami szimpi vonása is?
18/20 anonim válasza:
Biztosan több szimpi vonása van mint neked, te agyhalott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!