Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos kisfiamat hova...

10 hónapos kisfiamat hova vihetem? Ti rendszeresen eljártok a babátokkal foglalkozásokra vagy inkább nem mentek?

Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy nagyon izgő.mozgó gyerek ahol csak dalolnak és nem lehet körbe körbe teperni akkor nem érzi jól magát. Van ilyen kiskorban olyan "játszóközösség" ahová el lehet vinni? Imádja a többi gyereket.
2010. jan. 8. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
az enyém 9 és fél hónapos. nem viszem semmi ilyen helyre, így is jól megvagyunk. majd nyáron ha már elindul, kiviszem játszani a többiekhez a lakóparkba, aztán ennyi. egyébként vannak közösségek, ringató, meg mittudomén, oda szerintem el tudod vinni.
2010. jan. 8. 14:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Nálunk van olyan, hogy gyermekmegőrzéssel egybekötött játszóház. Oda szoktam vinni hetente kétszer, kb. 2 órára. Úgy vettem észre, hogy jót tesz neki, ha lát más gyerekeket is, közösségben van. Én nem tudnám egész nap szórakoztatni. Gondolom, majd a bölcsődei beszoktatás is könnyebb lesz így. 1 éves kortól lehet majd vinni egy zenés helyre, Zenemanó a neve, már alig várom, hogy betöltse az egy évet.

Egyébként nem vagyok egy maximalista szülő, nem azért hordom ilyen helyekre, mert örökké csak fejleszteni és fejleszteni akarom, hanem csak a puszta szórakozás kedvéért.

2010. jan. 8. 14:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Én majd 1 éves kora (meg az influenza) után akarom vinni. Nálunk van a közelben egy zenebölcsi mindenféle programmal de én csak a kalandparkjába akarom vinni hadd játszon. Azt hiszem 1100/óra meg ugyanennyi bármelyik program is. Van ilyen éneklős program, van tornáztatós, mesemondós, bábszínház. Szerintem tök jó bár még nem voltam.
2010. jan. 8. 14:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Zenebölcsi, kerekítő, baba-mama klub, baba-mama torna...ilyenekre járunk
2010. jan. 8. 15:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén meglepődtem a válaszoknál. Azt hittem mindenki viszi a gyerekét valahova és azt hittem hogy csak én nem és ezáltal rossz anya vagyok. De megnyugodtam, hogy mások se járnak úgy el mindenhova. Úgy sajnálom néha a fiam, hogy nem játszhat más gyerekekkel, mert többségében itthon vagyunk. Sétálni persze megyünk, meg a barátnőimmel összejövünk, nekik is kisbabáik vannak. De most hogy nagyobb a fiam néha azt látom rajta, hogy nem elégíti ki hogy otthon vagyunk, mintha unatkozna, pedig van bőven játéka.
2010. jan. 9. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!