Milyen biztonsági szekrényzár lenne jó egy ilyen szekrényhez? Mire figyeljek oda szekrényzár vásárlásakor?
Szoval nekunk ilyen van, megbizhato. A Sparban vettuk, 1000 ft volt 2 db. Elotte bababoltban vettem egyet szinten 1000 ft-ert, az muanyag volt. Ahogy feltettem, az 1 eves gyerek leszedte....
nekünk ilyen van:
és a fentebb linkelt szilikon pántos. Obiban, ilyesmi helyeken érdemes megnézni, mert jóval olcsóbb mint a bababolt. Fiókokra vehetsz befúrhatót is.
Mi amúgy nem szereltük fel. Ja és minden záron rajt van hogy mire tudod feltenni, meg azért elég logikus is.
Mi a bababiztonsag-webaruhaz.hu-n vásároltunk olyat, ami jó szekrényajtóhoz és fiókhoz egyaránt. Belülre kell felszerelni, igaz, hogy csavarozni kell, de nem látszik kívülről. Amikor kihúzza a fiókot, kinyitja a szekrényajtót, beakad egy kallantyú, se ki se be, így nem jut hozzá a szekrény tartalmához, és az ujját sem csípi oda.
Azt hiszem 3 van egy csomagban és kb 7-800 Ft, de nem vagyok benne biztos. De az oldalon számos ötletet találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!