Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Találok olyan sportkupakos...

Találok olyan sportkupakos kisüveget babának, ami tényleg csöpögésmentes? Vagy ha "nyitva" van a sportrész, akkor mindből szabályosan folyik?

Figyelt kérdés
2014. júl. 13. 20:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
mekkora babának szeretnéd?
2014. júl. 13. 20:37
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb a Kubu Water (ízesített víz van benne. Én alkalmanként veszek egy üveggel (illetve flakonnal) 500 ml-s és mindig abba töltöm az innivalójukat. Az enyémek már nagyok, de ebből nem folyik ki soha semmi!
2014. júl. 13. 20:38
 3/13 anonim ***** válasza:

Mama kulacs. Tényleg cspegésmentes.

Rázhatom akárhogy, nem csöpög.

1 éves fiam szépen iszik belőle

2014. júl. 13. 20:40
 4/13 anonim ***** válasza:

A pici, talán 2 dl-s Jana Baby csöpögésmentes, legalábbis nálunk még sosem volt vele baleset, abból iszik 1 évesem.

A nagyobb kiszerelésről nem tudok nyilatkozni, azokat még nem próbáltuk.

2014. júl. 13. 20:46
 5/13 A kérdező kommentje:

Egyéves. És persze ha iszik, utána folyik mindenhová, mert lötyögteti, hadonászik vele, míg le nem zárom.

Akkor ezeket akár fejjel lefelé is tarthatom, akkor sem jön?

2014. júl. 13. 20:52
 6/13 anonim ***** válasza:

A Kubusból tuti nem jön semmi, csak az 500 ml-s, és azon nincs fogantyú, nem tudom, hogy tudna e belőle inni. Ezt lehet rázni lefelé fordítani, leejteni tuti nem jön ki belőle semmi. Ja, és 200 ft körül van.

[link]

Ha ezt nem találod jónak a Brendonba most akciósak:

[link]

2014. júl. 13. 21:22
 7/13 anonim ***** válasza:
1. vagyok. én is a Kubu Water-ös üveget mondanám :) a lányom szereti, és nem folyatja belőle szanaszét a vizet. szintén 1 éves:)
2014. júl. 13. 21:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Én a nagy Kubus "csőrét" át szoktam rakni a kis Kubus üvegre, így nem kell fél literessel egyensúlyoznia. Ha direkt rázza fejjel lefele, akkor kicsöppenhet, de alapvetően nekünk is ez vált be.
2014. júl. 13. 22:07
 9/13 anonim ***** válasza:

utolsó ez tök jó ötlet :)))mármint átcsavarni a kisebbre!

Amúgy ez a kubu water tényleg jó,cseppmentes!

2014. júl. 13. 22:47
 10/13 A kérdező kommentje:
Egyes=hetes-kette-hármas-négyes-hatos-hetes-nyolcas-kilences --- köszi szépen :)
2014. júl. 14. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!