Találok olyan sportkupakos kisüveget babának, ami tényleg csöpögésmentes? Vagy ha "nyitva" van a sportrész, akkor mindből szabályosan folyik?
Figyelt kérdés
2014. júl. 13. 20:20
2/13 anonim válasza:
Szerintem a legjobb a Kubu Water (ízesített víz van benne. Én alkalmanként veszek egy üveggel (illetve flakonnal) 500 ml-s és mindig abba töltöm az innivalójukat. Az enyémek már nagyok, de ebből nem folyik ki soha semmi!
3/13 anonim válasza:
Mama kulacs. Tényleg cspegésmentes.
Rázhatom akárhogy, nem csöpög.
1 éves fiam szépen iszik belőle
4/13 anonim válasza:
A pici, talán 2 dl-s Jana Baby csöpögésmentes, legalábbis nálunk még sosem volt vele baleset, abból iszik 1 évesem.
A nagyobb kiszerelésről nem tudok nyilatkozni, azokat még nem próbáltuk.
5/13 A kérdező kommentje:
Egyéves. És persze ha iszik, utána folyik mindenhová, mert lötyögteti, hadonászik vele, míg le nem zárom.
Akkor ezeket akár fejjel lefelé is tarthatom, akkor sem jön?
2014. júl. 13. 20:52
6/13 anonim válasza:
7/13 anonim válasza:
1. vagyok. én is a Kubu Water-ös üveget mondanám :) a lányom szereti, és nem folyatja belőle szanaszét a vizet. szintén 1 éves:)
8/13 anonim válasza:
Én a nagy Kubus "csőrét" át szoktam rakni a kis Kubus üvegre, így nem kell fél literessel egyensúlyoznia. Ha direkt rázza fejjel lefele, akkor kicsöppenhet, de alapvetően nekünk is ez vált be.
9/13 anonim válasza:
utolsó ez tök jó ötlet :)))mármint átcsavarni a kisebbre!
Amúgy ez a kubu water tényleg jó,cseppmentes!
10/13 A kérdező kommentje:
Egyes=hetes-kette-hármas-négyes-hatos-hetes-nyolcas-kilences --- köszi szépen :)
2014. júl. 14. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!