Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan telik pontosan egy...

Hogyan telik pontosan egy estétek kisbabátokkal amig elalszik?

Figyelt kérdés
3 hos kisbabámat fürdés után már nem lehet lerakni csak kézben van el...utána nem tudom mit kéne vele csinálnom mig elalszik....azt se tudom mikor fáradt...általában fél nyolctól 10 ig szó szerint kinlódunk ö kiabálgat a kezemben és folyamatosan mozog keze lába.ti pontosan mikor rakjátok le az ágyba fürcsi és szopi után mennyi idövel?még ébren rakjátok be az ágyba?honnan tudjátok hogy már álmos?miután beraktátok a kiságyba ott marad és elalszik?nem izeg mozog?az enyém addig visit amig kiveszem....csak a vállamon alszik be...
2014. júl. 12. 23:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
igen, ez jo ötlet, ha meg probálod -bebugyolálni. nálunk a korházban is igy voltak a kis babák.
2014. júl. 13. 14:23
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia, az én kislányom 4 hónapos múlt. Általában 4-5 között alszik egy órát, 6 után elővacsorázik, 7-kor fürdetés van, utána még vacsora, és kb. fél 8-8 körül alszik el. Most már egyedül alszik el, kb. 2 hete, addig én is minden este altattam. Aztán elkezdett izegni mozogni, mint a te kisbabád, volt olyan hogy 1 órán keresztül altattam, de nagyon nehezen akart csak elaludni. Én akkor próbáltam ki, hogy mi lenne, ha megpróbálnám azt, hogy egyedül alszik el, és bejött. Az ujját cumizza elalváshoz, meg "beszélget" (eeeeeee-őőőőőőőőő) és így elaltatja magát.

(Bár hozzá kell tennem, hogy azért "ismertem fel a jeleket", mert nap közben a babakocsiban szokott aludni, és akkor is ha feszeleg a kezemben, az azt jelenti, hogy fáradt, szeretne menni a kocsiba aludni, és ugyan ezt csinálta este is. Innen jött az ötlet.) De ez is egyik napról a másikra történt. Előtte a világ minden kincséért sem tudtam volna letenni a kiságyba, mert egyből sírt, de aztán valami megváltozott, és azóta egyedül megy az alvás.

2014. júl. 13. 21:48
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi!tehát akkor ez azt jelenti hogy elvileg magától jön majd az hogy elalszik a kiságyban?csak azért kérdem mert mindenki azt mondja hogy ez nem állapot szoktassam az ágyba akkor is ha sir menjek be 5 percenként és egyszer rájön hogy ugyis ott marad...de én ezt nem tudom vele megtenni mert fuldoklik ugy sir és nem hagyja abba csak ha elmegy a hangja...kinek van szive ezt megtenni??nekem nincs ....
2014. júl. 14. 16:18
 14/16 A kérdező kommentje:
sajnos teljesen változó hogy napközben mennyit alszik van hogy csak 20-20 percet !
2014. júl. 14. 18:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Miért nem alszol vele? Úgy biztos megnyugszik és neked is pihentetőbb.És a világ legjobb dolga!:))
2014. júl. 14. 19:26
 16/16 anonim ***** válasza:

12-es vagyok :-)

Igen, nálunk ez teljesen magától ment. Biztos úgy van ez is, hogy ahány baba annyiféle, de hátha nálatok is így lesz :-)

Én sem tudtam soha úgy altatni, hogy betettem a kiságyba, hagy sírjon, majd megszokja. Nekem sem volt szívem ezt megtenni. Szerintem ha tudja, hogy mindig ott vagy, ha "hív" és mindig számíthat rád, egy idő után teljesen meg fog bízni benned, és nem fog félni, mert tudja, hogy anya a legkisebb neszre is ott van egy perc alatt.

Én azt tudom mondani, hogy csak magadra, és az ösztöneidre hallgass, és úgy csinálj mindent ahogy te jónak látod, ne pedig úgy ahogy másoknak tetszene :-) A sok "okosság" pedig egyik füleden be, a másikon pedig ki. :-)

2014. júl. 14. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!