Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ebedre mennyit kell ennie egy...

Ebedre mennyit kell ennie egy 6 honapos kisfiunak? Pl. Egy teljes uveg bebietelnyit? Honnan tudom hogy eleg neki? Es ha tuletetem?

Figyelt kérdés
Nagyon falank:)
2008. aug. 3. 11:00
 1/3 anonim ***** válasza:
SZIA! KINEK ENNYI AZ ELÉG KINEK ANNYI! TUDNI FOGOD HA NEM KÉRI MERT ELFORDÍTJA A FEJÉT VAGY KIKÖPI. VANNAK BABÁK AKIK ENNYI IDŐSEN MEGESZNEK EGY EGÉSZ ÜVEGGEL DE SZERINTEM ENNÉL TÖBB NEM KELL NEKI. HA MÁR NEM ÉHES AKKOR ELÉGEDETT, NEM SÍR SZÉPEN ELVAN, JÁTSZIK ALSZIK.
2008. aug. 3. 11:38
 2/3 A kérdező kommentje:

koszonom neked csak ne hogy ehezzen:(

nehez ez az idoszak eddig tudtam hogy mennyi ml kell neki es nem tobb es nem kevesebb. Minden uj dolog fura na meg hogy igy nol a fiam.:)

2008. aug. 3. 13:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én fiacskám 6hósan simán bevágott egy üveggel. Főleg a gyümiket. De főzz neki te is otthon! Szóval ne aggódj!
2008. aug. 3. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!