Kinek hogyan teltek az első hetei ikrekkel?
Most születtek ikreim...
Minden érdekel. Evés, altatás, pelenkázás, különféle praktikák, hogy jusson idő mindenre...minden momentum érdekel! Esetleg, akinek az ikreken kívül még volt 1-2 gyerkőce előző terhességekből, ott hogyan alakultak ki a dolgok? Köszi
Olyan nem lesz, hogy mindenre jut idő, felejtsd el. :)
Nekünk az első hetek kórházban teltek, mert koraszülöttek voltak. Egy hónapos korukra voltak otthon. Nagyon nehéz volt, mert kis súlyuk miatt három óránként kellett őket etetni (tápszerrel), ez ugye napi 16 etetés. 4-5 órát aludtam naponta két részletben. A férjem nekem is estig dolgozik.
Altatás: ha minden kötél szakadt, beletettem őket a görgős ágynemű tartóba, és úgy ringattam.
Ők voltak az elsők, azóta van egy kistesó is. Ha konkrét kérdésed van, írd meg, mert így nem tudja az ember, mire vagy kíváncsi, és hát írhatnék oldalakon keresztül! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!