Hogyan szoktassam át a 13 hónapos tápszeres fiamat a tejre? Tanácstalan vagyok.
Figyelt kérdés
Már mindent eszik, tejterméket 6hónapos korától. A joghurtot sajtot szereti, a túrót kevésbé. Reggel meg késő este kap már csak tápszert, de már nem issza meg és rengeteget kiöntök. Úgy gondolom azért kár megvenni, hogy a kukában landol. Áttérnék a tejre, hátha azt szívesen megissza. A doki meg a védőnő szerint várjak még a tejjel. (nincs a családban tejallergiás) Tehéntejet nem adnék, mert a környékünkön nincs bevizsgált. A boltiból ki milyet ad és hogyan?2010. jan. 7. 13:15
11/14 anonim válasza:
A lányom 19 hónapos, de még tejitalt iszik. Nálunk is gond volt, sokat kiöntöttem, de én nem váltottam sima tejre (szerintem az még ízetlenebb mint a tejital), hanem kap nagyon enyhe kakaót. Ezt szereti, gond nélkül megissza, és kéri is ha itt az ideje.
12/14 anonim válasza:
Lehet, hogy a baba kora miatt nem kell hígítani a tejet, de mivel most kapna először, szerintem nem ártana. Amikor a hozzátáplálást elkezdi valaki, akkor is először csak kis mennyiségekkel teszi.
13/14 A kérdező kommentje:
Próbáltam kakaóval, pici cukorral ízesíteni a tápszert...hát elég csúnyán nézett rám a fiam... Igaz a csokit se nagyon szereti. Szóval nem jött be. Nem akarok mindenáron tejre váltani de már nincs jobb ötletem.
2010. jan. 7. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!