Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik kenguru kényelmes a...

Melyik kenguru kényelmes a babának? Létezik ilyen egyáltalán?

Figyelt kérdés
Esprit kengurut vettünk, de szerintem nagyon rossz. Vissza is viszem a boltba. Van hordozókendőnk is, de ezt én használom, a férjem jobban szereti a kengurut. Van olyan, amelyik nem nyomja a baba kezét, lábát? Melyiket vegyük meg?
2008. aug. 2. 19:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Én személy szerint útáltam a kengurut, nekem is volt vagy 3, de mindegyiket csak kipróbáltuk, és nem tetszettek. Azt meg külön rossz nézni, amikor olyan babát raknak bele, aki még nem tudja tartani magát...
2008. aug. 2. 20:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Semély szerint én hordozó kendő párti vagyok,de a cybex kenguru az tettszik nekem is.kicsit drága olan 20körül van,de sztem jónak tűnik.
2008. aug. 2. 22:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem van kendőm is meg cybex kengurum is. Egész picinek a kendő jobb szerintem, de 1-2 hónapos kortól már kényelmetlen neki fektetve, és ültetve még nem lehet bekötni, meg nagyon össze is melegszünk benne. cybex fektetős része meg pont erre jó. Igaz tényleg drága (25 körül) de most már jobban szeretem mint a kendőt mert gyorsabb felvenni és többet lát benne a pici, de még mindig nem ültetem.
2008. aug. 3. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!