4 hós kisfiamnál pár hete furcsa mozgást tapasztaltam. Ha pelenkázom vagy a kiságyban fekszik hirtelen széttárja a kezét, megfeszíti a lábát és felfele néz. Ha megsimizem és szólok hozzá abbahagyja. Mi lehet ez? Aggódjak?
Szia
Nálunk ez a széttárt kéz az elején volt,és olyankor megijedt valamitől.
Nem tudom,hogy kell-e aggódnod,csak a mi példánkat tudtam leírni neked!
Üdv.,egy 5 hónapos baba anyuja :)
Szerinem ez normális lehet ebben a korban. Persze nem vagyok, sem doki, sem védőnő. Ilyen nálunk is volt, ahhoz tudnám hasonlitani, mintha át akart volna hirtelen ölelni, vagy nem is tudom. Nálunk még alvás közben is előfordult. Anyósom a kórházban csecsemősként dolgozott 20 évig, Ő akkor azt mondta ez normális ilyenkor. Ők 'röpködésnek' nevezték!
Szerintem aranyos:) Nekünk egyszer pont sikerült is lekapni fényképezővel :)
Minden jót!
De ha aggódsz kérdezd meg a védőnődet!
8.5 hós anyuka
Nem hinném,hogy ez az.Az ölelőreflexnek már nem kellene lennie.(az amikor ijedségből ölel)
Az én kislányom is csinálja.Meg tud már fordulni a babád?Az én lányom így próbált fordulni.Valahogy el kell kezdeni,és ők még nem tudják merre is induljanak.
10.31-es vagyok.
Bocsánat, 4 hetest olvastam.
Attól függetlenül, ne aggódj, csak kérdezd meg a védőnőt, hogy Ő mit gondol! Ha éppen akkor nem csinálja, amikor Ő is ott van és mondjuk ez a mozgás, hasonlit ahhoz a pici kori mozgáshoz, amit pár hetesen csinálnak, akkor, mondd meg neki, hogy ahhoz tudnád a legjobban hasonlitani és abból biztosan fogja tudni miről beszélsz!
Minden jót!
Az én lányom is hörögve "beszél". :-D
4 és fél hós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!