Melyik a legvekonyabb pelenka, amit eddig probaltatok es bevalt? Hol lehet venni, esetleg rendelni es milyen arkategoriaba tartozik?
Mi a dm-nek a Babylove-ját használjuk, már második gyerekünknél, minden méretét próbáltuk, leszámítva az XXL-est.
Én néha kaptam Pamperst egy barátnőmtől, ezért van összehasonlítási alapom. A különbség szerintem csak a vastagságban van, a Babylove ténylegesen vastagabb, de nem sokkal, és szerintem nem olyan vastag, hogy ne lenne jó. Úgy értem, hogy nem láttam soha, hogy a gyerekeket zavarná. Télen -nyáron abban rohangált a lányom. Nedvszívásuk tökéletes. Én mindig akkor váltottam nagyobb méretre, amikor elkezdett kicsit kifolyni. A két éves lányomra este ráadom, 14 órát kibír. (Kilóra úgy kell belőni a méretet, hogy "tól-ig"-ból inkább magasabbat.Pl. 13-kg-tól én a 12-15-ig-et hsználom)
Az ára pedig sokkal kedvezőbb, mint hasonló minőségű társaié, főleg, hogy pontokat gyűjtünk, így kuponbeváltáskor még 25%-al olcsóbb...
Annyi hozzá tartozik, hogy fiú gyermekem nincs, de nem hiszem, hogy ott probléma lenne, mert a nővéremék is ezt használták, két fiúk is felnőtt rajta...
a hétvégén vettünk pamperst, 35re jött ki darabja.és nagyon megvagyok elégedve.
a dm-s vastag, még ezt szoktuk használni.
Szia.Pampers Active Baby(zöld),mi ezt használjuk a kisfiamnál(16hós),egy kis örökmozgó.Ez jó vékony és bírja a strapát(kúszás,mászás,rohangálás,fel és lemászás:),még nem volt baleset és éjjel is bírja 12órát.Nézd az akciót,én is akkor veszek,most vettem a Tescóba 3500ft-ért 82db van benne,ez nekünk már jó sokáig elég.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!