Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8hetes lányom egész nap...

8hetes lányom egész nap cicizik, nomális?

Figyelt kérdés
gondolom akkor többet is eszik mint szokott, mert van hogy akkor is kell neki amikor jön a tej és kiköpdösi...
2014. júl. 8. 09:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%
Én vagyok a gonosz válaszoló! Tájékoztatom azokat, hogy az anyatejtől is el lehet hízni!! Csak anyatejes barátnőm kislánya 5 hónaposan volt 8,5kg. Ez normális?nem!
2014. júl. 8. 10:57
 12/16 anonim ***** válasza:
27%

Én nem mondtam,hogy gonosz vagy :)

De szerintem egy kisbaba nem tud elhízni,az enyém is 5 hónapos és meghaladja a 7 kilót, jó kis hurkás az igaz,de nincs elhízva. Ha meg beindul a mozgásuk úgysem gyarapodnak annyit.

2014. júl. 8. 11:07
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Aki szerint nem lehet anyatejjel túletetni egy gyereket, az biztos nem látott még 12 kilós 6 hónapost. Sajnos én már láttam. Ez az eredménye a napi 24 órás etetésnek. Egy kisbaba nem csak akkor sír, ha éhes, de a legegyszerűbb mellbimbóval betömni a száját.
2014. júl. 8. 11:59
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
Az a baj, hogy az állandó szoptatás nem tesz jót sem a gyomornak, sem a beleknek.
2014. júl. 8. 12:02
 15/16 anonim ***** válasza:
22%
Az én kicsim is mindig rajtam lógott és nincs elhízva, 3 hónaposan 5 kg 35 dkg, gyönyörű, tökéletesen arányos baba. Egész nap etettem az elején. Életünk legszebb időszaka volt.
2014. júl. 8. 13:53
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

én babám is ilyen volt, egész nap cicizett volna. illetve azt hittem. aztán 3 hónaposan mondta az orvos, hogy elég, ne tömjem a gyereket mert fél évesen gurulni fog!

én is azt mondtam, hogy dehát éhes, meg anyatejes...

na de minden nyígnál megpróbáltam előbb szórakoztatni, megdajkáltam, körbesétáltunk a lakásban, játszottunk kicsit és tényleg :)

szerintem unatkozott, én meg minden nyekergésre mellre tettem :D

3 hónaposan 6100g volt (2800 született), 1 évesen meg 10 kiló...

szerintem túl lehet etetni a babát és anyatejes baba lehet kövér :) enyém legalábbis az volt 2-3 hónapos korában.

mondjuk nem mindegy, hogy ezt ma csinálja, mert növekedési ugrása van, akkor persze túl kell élni ezt az 1-2 napot, de ha mindig ezt csinálja akkor próbáld meg minden etetést kicsit húzni

2014. júl. 8. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!