8hetes lányom egész nap cicizik, nomális?
Én nem mondtam,hogy gonosz vagy :)
De szerintem egy kisbaba nem tud elhízni,az enyém is 5 hónapos és meghaladja a 7 kilót, jó kis hurkás az igaz,de nincs elhízva. Ha meg beindul a mozgásuk úgysem gyarapodnak annyit.
én babám is ilyen volt, egész nap cicizett volna. illetve azt hittem. aztán 3 hónaposan mondta az orvos, hogy elég, ne tömjem a gyereket mert fél évesen gurulni fog!
én is azt mondtam, hogy dehát éhes, meg anyatejes...
na de minden nyígnál megpróbáltam előbb szórakoztatni, megdajkáltam, körbesétáltunk a lakásban, játszottunk kicsit és tényleg :)
szerintem unatkozott, én meg minden nyekergésre mellre tettem :D
3 hónaposan 6100g volt (2800 született), 1 évesen meg 10 kiló...
szerintem túl lehet etetni a babát és anyatejes baba lehet kövér :) enyém legalábbis az volt 2-3 hónapos korában.
mondjuk nem mindegy, hogy ezt ma csinálja, mert növekedési ugrása van, akkor persze túl kell élni ezt az 1-2 napot, de ha mindig ezt csinálja akkor próbáld meg minden etetést kicsit húzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!