Szerintetek mennyi idős a kislányom?
-mászik
- tárgyakba kapaszkodva lépeget.
-felmászik az ágyra
- baba, mama, papa, vauvau meg még pár szót mond(de az nem olyan tiszta)
- integet
-tapsol
-szilárd ételt egyedül eszi kezével
-puszit ad
-megkínál az ételével
9 hónapos. :)
7hós volt, mikor felállt.
7,5 hós korától csinálja ezeket, kivéve az ágyra felmászást és a "beszédet".
Köszönöm a válaszokat!

Óh, ez semmi! :D
Az én gyermekem ilyen korában már a Toldit szavalta és tigrisugrással kombinált táncmozdulatokkal hozta a társadalom egyenlőtlenségéről szóló disszertációját.
;)

Pff, akkor az én gyermekem tényleg le van maradva a te szuperedhez képest, a lányom csak simán felsírt, nem szavalt.
Te egy csuda bezzeg- és szuperanya vagy! Minek dicsekedni és más gyermekéhez méregetni a sajátunkat?!

Persze nyugtasd csak magad, hogy ez nem dicsekedés és persze éreztem az iróniát.
De látod kedves kérdező, csak egy bezzeganya vagy, mert egyből rátromfoltál az én kommentemre az Anyám tyúkjával. Bár lehet neked szebb az a vers, mint a gyermeked első felsírása. Te tudod.
Mindegy amúgy, te ilyen vagy más meg másmilyen.
És íme a válasz, amit vártál: húúú, mindjárt elájulok, komolyan még csak 9 hónapos a gyermeked és már ilyeneket tud? Aztakutyafáját, mi lesz majd később?! Nagyon okos, ügyes.
(Bocs, de az ilyen kérdés kiveri nálam a biztosítékot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!