Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől leehet hogy büdös szagú...

Mitől leehet hogy büdös szagú kisbabám köldökcsonkja?

Figyelt kérdés
Kedden lesz 2hetes kisfiam és most kezd leválni a csonk,viszont kellemetlen büdös szaga van.Mitől lehet ez??Csütörtökön látta a gyerekorvos akkor még nem volt vele gond.Kedden megyünk tanácsadásra akkor megint megnézi a doki és a védőnő,vagy ne várjak addig hanem holnap hívjam fel a védőnőt?
2014. júl. 6. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Fertőzés lesz. Alkoholba mártott fültisztítóval alá is törölsz pelenkázás közben, ugye?
2014. júl. 6. 20:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha alkoholos fültisztítóval kitörlöd rendesen akkor is büdös? Ha igen, én holnap hívnám a dokit.
2014. júl. 6. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:
nálunk is ez volt. sérve volt a kisfiamnak az gennyedzett neki
2014. júl. 6. 21:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Betadine-nal törlöm persze ahogy a doki mondta és utána jó alaposan hintőporozom.védőnő tanácsára holnap viszem a dokihoz
2014. júl. 6. 22:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

de kiemeled és alatta is tisztítod?

alatta a legfontosabb.

én gyógyszertári alkohollal tisztítottam és csak alatta hintőporoztam, minden mindig rendben volt

2014. júl. 6. 23:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Természetes, hogy büdös, ne kenegesd hagyd kiszáradni.

A lényeg hogy ne érje víz.

2014. júl. 7. 00:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is bűzlött, mert sem a kórházban nem mutatták meg hogyan kell tisztítani, sem a házorvoz nem szólt, mikor a szeme előtt pelenkáztuk. A lényeg, hogy megfogod a csonkot, és vagy kihúzod, és úgy törlöd ki belül, vagy ügyesebb vagy és a fültisztítóval is bele tuddz úgy nyúlni. Fültisztítóval és alkohollal csináld, a gézlap nem ér semmit! Én hintőport nem használtam a védőnő tanácsára, és jobb ha nem nagyon éri víz a csonkot! Ne aggódj, ha elsőre félsz még ránézni is, mert undi és mi van, ha elrontod. Èn is így kezdtem, és nem lehet elrontani. Jól ki kell takarítani körbe minden peluscserénél és nemsokára már hiányozni is fog a kis ázott pénzérmeillata!:)
2014. júl. 22. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!