4 hónapos kortól való bébiételeket bátran adhatom a babámnak, vagy van valami gyümölcs, zöldség, amit inkább jobb ha nem kap?
én adtam, bízok a bébiételekben, jobban mint amit én főzök, készítek, de mindkettőt kapott.
Ott úgy módosítják az összetevők szerkezetét, hogy ne allergizáljanak, persze így is előfordulhat, de nem általános, nyugodtan kóstólgassatok! Jó étvágyat a picinek!
Bébiételnél van pl szilva ami 4 hótol van,de én ez nem adnám ennyi idősen.
Most pl ez jutott eszembe.
Az a lényeg hogy natur gyümi ill. zöldség legyen.Kisfiam mai napig nem birja a barackokat,pedig az is 4 hótol vn,ő meg már 14hós
Narancsot azért ne.
Egyébkjént csalókák a bbébiételek, 5 hónaposnak valóban már van hús.
Meg 2 gyártó nem ugyanolyan kortól írja ugyanazt.
Narancs?Azt lehet 4 hós kortól?A déligyümölcsöket kerülendő nem?Ha a legjobbat akarod adni a babádnak,akkor 6 hós koráig csak anyatejet,vagy tápszert adsz.Amúgy gondolom amire rá van írva,hogy 44 hós kortól,azt adhatod.
5 hós kislány anyukája
előző
én inkább otthon főzök, az friss az friss és a répa az répa, nem még 3 összetvő...
A bébiétel meg gyakorlatilag konzerv.
utolsó előtti voltam az előző
bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!