Angelcare AC300-as légzésfigyelőn mikor kell világítania a felső kék lámpának?
Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 16:49
1/12 anonim válasza:
Az az éjjeli fény kapcsolója,ha benyomod ez is és a karika is világít.
2/12 A kérdező kommentje:
Hol kell bekapcsolni? Azt látom, hogy a legfölső lednek kéne világítania, de nem látom, hol a kapcsolója.
2010. jan. 6. 16:59
3/12 anonim válasza:
Ott kell megnyomni ahol a karika összeér. Így fog maga a kapcsoló is és a karika is kéken világitani.
4/12 A kérdező kommentje:
hát.. vagy nagyon béna vagyok, vagy nagyon béna vagyok, de én semmi nyomógombszerűt nem látok
itt kéne megnyomni? nekem ez nem benyomható, hanem úgy nézem, hogy ez a led:
2010. jan. 6. 18:20
5/12 anonim válasza:
Igen, azt nyomd meg. Elég erősen. Pattanó hangja lesz.
6/12 A kérdező kommentje:
nekem azt nem lehet egyáltalán benyomni :S szét is csavaroztam, és egybe van fröccsöntve az egész műanyag led a karikával
biztos a 300-as típusról beszéltek ti is? :(
2010. jan. 6. 18:47
7/12 anonim válasza:
Nekem AC301R van, de szerintem mindegyiknél így kell müködnie, hiszen az az éjszakai fény kapcsolója. Nézd meg a leírást, hogyha tudja az éjszakai fényt akkor ott kell bekapcsolni. Nem lehet, hogy nincs bedugva a 220-ba??
8/12 A kérdező kommentje:
a leírásban semmi éjszakai fényre utaló adat nincsen, viszont ha rákeresek a neten az összes AC300-as képen világít a fönti led
nekem viszont nem vílágít, ezért nem értem, hogy mi van
2010. jan. 6. 18:56
9/12 A kérdező kommentje:
ja, és az AC300-as elemmel működik, minden tökéletes rajta, fél éve használom, csak most szóltak, hogy mért nem használom rajta az éjjeli fényt..
2010. jan. 6. 18:57
10/12 A kérdező kommentje:
lehet, hogy nincs is benne éjjeli fény funkció, én meg itt szenvedek vele :(
köszönöm az eddigi válaszokat!
ha valakinek AC300-a van, az még légyszi írjon, köszi
2010. jan. 6. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!