Bolti gyümölcsleveket mikortól ihat egy baba?
Figyelt kérdés
Mennyi idős kortól adható a bolti 12% és 25% os gyümölcslevek? Köszönöm.2014. júl. 5. 13:17
1/5 anonim válasza:
Én 1-1,5 éves korig csak babagyümiléket adtam. Leginkább a mülleresek jöttek be, mert azok 7 decisek, és jó árban volta. Utána már bátrabban adtam neki, de leginkább a yippy, kubu-t adtam neki. A boltiakban nem nagyon bízom. Ha van is itthon, iszik belőle kicsit, de csak neki nem veszek ilyeneket.
2/5 anonim válasza:
1-1,5 éves kor előtt semmiképp nem adnék neki. 9 hónapos a fiam, de vizen kívül nem nagyon adunk neki mást, néha egy kis teát, de gyümölcslevet csak akkor adtunk, amikor egy-egy új gyümölcsöt vezettünk be, de akkor is itthon frissen facsartat adtunk.
3/5 anonim válasza:
Nekem 9 hós. Ha nagyon nincs más, akkor adok. Pl. Megitta mindet, s uton vagyunk.
4/5 anonim válasza:
Vannak 100%-os gyümölcslevek, amik adalékmentesek és hozzáadott cukor sincs bennük. Én inkább ezeket hígítanám otthon vízzel.
5/5 anonim válasza:
Jobb soha, vagy minél ritkábban, mert a pasztőrizálással vitamin nem nagyon marad bennük, csak rost meg cukor. Arról nem is beszélve, hogy a legszarabb gyümölcsökből készítik, amiket nem lehet eladni. A gránátalma, cékla, cseresznye, vagy áfonyalevet kivéve jobb ha magad facsarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!