Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hetes a kisfiam, és nagyon...

3 hetes a kisfiam, és nagyon keveset alszik. Hogyan tudnám elaltatni?

Figyelt kérdés
Nappal kb. reggel 1/2 8-tól kb. este 1/2 8-ig 2,5 órát, éjszaka kicsit jobban alszik, akkor kb. 2 óránként ébred. Mit tehetnék, hogy többet aludjon? A férjem azt mondta, próbáljuk ki a cumit, lehet, hogy csak megnyugvásra vágyik. Szerintetek?
2008. aug. 2. 09:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szia sokan rosszalni fognak de nem érdekel.a világ legjobb találmánya a cumi 10 hetes a fiam ha álmos jelzi egy kis sirással utána hasra teszem a kis ágyba oda adom neki a CUMIT 3 perc forgolodás után alszik mint a bunda.utána miután elaludt kivszem a cumit nem ébred fel rá.remcsi tudtam segiteni.
2008. aug. 2. 10:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

HUH a cumi nálunk is nagyon bevállt, azzal alszik el a szájában, utána kiveszem, mikor már kiesett!

4 hetesek vagyunk

2008. aug. 2. 10:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is cumi ellens voltam, de szerintem is kell nekik a cumi, azzal nyugtatják magukat. Szerintem próbáljátok ki.
2008. aug. 2. 11:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is cumi ellenes voltam,de már a kórházban is odadtam neki.Nagyon megnyugtatja.Lehet kapni fogszabájzóst,így nem árt a fogainak.Ha az ujjára szokna rá,attól viszont kifelé állhatnak és szabájtalanok lehetnek.Ráadásul nehezebb róla leszoktatni is.Inkább szívja a cumit ha megnyugszik tőle szerintem.Két év cumizás és nyugalom,vagy 2 év cumimentes nyügösködés közül én a cumit vbálasztottam.Egy próbát megér szerintem!
2008. aug. 2. 14:01
 5/8 anonim ***** válasza:
beállok a sorba: a cumi nekünk is nagyon bevált. nem mindig, de legtöbbször megnyugszik a baba. sokszor kell társítani egy kis popsiveregetéssel is. az én babám meg különösen "bedől" a homloksimogatásnak, percek alatt elelszik(persze mindig csak akkor, amikor nincs egyéb baja). sokszor van úgy, hogy túl fáradt ahhoz, hogy elaludjon, ilyenkor kell "besegíteni". a cumit meg egyszrűen kilüki, ha már alszik.megpróbálhatjátok ti is. sok sikert.3 hetes baba anyukája.
2008. aug. 2. 19:51
 6/8 anonim ***** válasza:
NEkem is 3hetes a kisfiam és az enyém sem alszik sokat:éjjel egyszer eszünk majd kora reggel-hamar vissza alszik,de délelőttől délutánig fennt van,majd délután alszik kicsit és este szintén fennt van...Mi rájöttünk ,hogy a babánk nem szeret csendben aludni.Ha kiviszem hordozóban a konyhában hamar elalszik a konyha zajtól.Tv előtt is hamar bealszik de sokszor tényleg csak a mellkason nyugszik meg.Cumit mi is odaaduk neki,inkább mint az öklét meg az ujját-az károsabb a fogívra-fogakra és tényleg nehezebb leszoktatni róla.Nekünk akkor sem alszik el ha nem tiszta a pelus vagy ha fázik.igaz a napokban inkább melege van.
2008. aug. 2. 22:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia!Az én fiam is cumizik és elég jó de sokszor kilövi.Nálunk azért nem alutdt mert fájt a hasa.Hiába figyeltem nap mint nap nem azokat a tüneteket produkálta amit mindenki mond (láb húzogatás, kivörösödés stb)Hiába aludt el a hasa mindig felkötötte.
2008. aug. 3. 15:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! További kellemes babázást Nektek!
2008. aug. 4. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!