Padlómagasságban nincs nálatok hideg játszáshoz?
Most készülünk járókát beszerezni, mert az ágy már nem biztonságos 5 hós fiamnak, viszont lent padlómagasságban nekem mindig fázik a lábam, ezért gondolom, hogy egy picibabának sem lehet túl egészséges. Egyébként természetesen 22 fok a szobahőmérsékletünk, de lent hidegebb van.
Ti hogy oldjátok ezt meg?
van valami szivacsos puzzle szerűség, ami véd a hideg padló ellen, azt szokták letenni és azon játszik a baba.
Nekem is 5 hónapos kisfiam van :) Pár napja töltötte!
Mi most készülünk ilyen szivacs szerűséget venni. Bocsi, de a rendes nevét nem tudom, de már láttam bababoltban és 2ezer ft, ami Disney mintás az 3 ezer.
Nekünk a játsziszőnyeg a padlón van, de van alatt félbehajtva egy használaton kívüli gyapjú takaró.
szia!
Mi az a tapi?
Ok, hogy alul meleg, de abban a szintben, lábmagasságban gondolom a hidegebbet, ami legalább 20 centi a padlótól.
én is arra a habszivacs puzzle-re gondoltam, de eddig bababoltban láttam.
Mi 3-án ünnepeltünk! :)
13:30-as vagyok.
ahogy írtam a játszószőnyeg alá tettünk gyapjú takarót és nálunk ez az egész a konvektor közelében van, így ott meleg van. Én is be szoktam néha feküdni a kisfiam mellé és nem érzem így hidegnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!