Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babám nem lesz 8 kiló sem 1...

A babám nem lesz 8 kiló sem 1 évesen pedig 3kiló felett született. Gond? Tudtok olyat akinek szintén így volt/így van? Orvos, védőnő mondott valamit?

Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 13:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
És egy tanács: az egészségtelen hízlaló kajáktól nem lesz sem egészségesebb, sem erősebb! Csak elrontod. Tartsd magad ahhoz, hogy egészséges ételeket adj neki!
2010. jan. 8. 11:32
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem kel híznia!

Míg az orvos nem szól. ne próbáld csak öncélúan hízlalni! Ha egészséges, akkor így jó!

Semmi okod rá, hogy eg ybizonyos kilóra felhízlald, pár év múlva meg fogyaszd egy elképzelt kilóra. Ha vidám, nem beteg, akkor csak kisétkű, de ha kap tejterméket, gyümölcsöt, zöldséget, gabonafélét, zsiradékot, akkor másra nincs szüksége. a GYEREKED O.K., A TÁBLÁZAT AROSSZ! aZ CSAK EG YÁTLAG: ÉPP EZ AZ ÁTLAG LÉNYEGE: VALAKI ALATTA VAN, VALAKI FELETTE.

Lehet, hogy ti is ilyenek voltatok, csak már rosszuul emlékeznek rá a családban. Több ismerősöm is van, aki gyerekként kimondottan sovány volt, és a kamaszkorral lett telt, sőt kövér.

2010. jan. 8. 11:57
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Lányom 11 hós, 3280gr született, most 7260 gramm, 75 cm. Modellalkat az orvos szerint:) Eszik rendesen pedig, sosem volt hurkás baba.
2010. jan. 8. 12:31
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Lányom egy éves korára nagy nehezen elértük a 8 kilót, pedig 3400-zal született. 80 centi volt a nyolc kilóhoz. Sosem hízlaltam, ezután sem fogom azt hiszem. nem látom értelmét, ha más "baja" nincs csak az, hogy vékony. Ilyen és kész. Most kicsit jobban hízik, 17 hós és 9 kg. Tény, hogy hurkája nincs, pocakja is csak karácsony óta, de az is alig észrevehető, de legalább már nem horpad be a hasa. az utcán így is lekövérezik állandóan, mert pufi az arca..
2010. jan. 8. 13:04
 15/24 anonim ***** válasza:

9,5 hónapos kisfiam 7,7 kg, de itt stagnálunk már lassan egy hónapja, és eddig is csak 300 gr-ot hízott az utóbbi hónapokban. Én a 8,5 kg-ban reménykedtem 1 éves korára, de már feladom, csak lépjük át a 8,00-át.

Nagyon rosszul evő, inkább csipegető, de jókedvű kisfiú, igaz a mozgásfejlődése lehet hogy elmaradt, mindent később csinál.

Ja, 3170 gr-mal és 51 cm-rel született...

2010. jan. 8. 13:17
 16/24 anonim ***** válasza:

Hát az én fiam egy óriás volt 1 éves korára,akkora volt egy kétéves...

de a lányom,meg vékony alkatú lett,7 hós és alig eszik,vagyis már elkezdett enni,mióta nem ha-a tápit kap,hanem izesitett,meg gyümiket,de addig kész szenvedés volt az evés...

probáld meg a nestlé enni-innivaló tejpépjét,finom is és sok benne a tápanyag is,hát ha az izlene neki,igaz nem olcsó sajn:-((

2010. jan. 8. 13:20
 17/24 anonim ***** válasza:

3550g-mal született kislányom 1 évesen 8130 g volt. Jöttek a fogai, nagyon rosszul evett. Orvos-védőnő tudott róla. Beteg egyszer volt, örökmozgó jókedvű. Neki ennyi kell.

Ha a te babád is eleven jókedvű, akkor semmi baja.

2010. jan. 8. 14:06
 18/24 anonim ***** válasza:
2800 grammal és 46 cm-rel született a lányom, egy évesen 7250 gr volt és 69 cm. Minden rendben vele, eszik amennyit eszik, nem panaszkodom rá. Ekkora gyomorba mi fér? Néha alig eszik, néha meg tényleg lesek, hogy ez vajon hova tűnt el bele? Ha fejlődik, jó kedvű, nem beteg akkor semmi baj ezzel a súllyal. Most kezdett belehúzni egyébként az én babám mióta megy, most 14 hós és kb 8300 gr és 72 cm.
2010. jan. 8. 14:25
 19/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Jó hallani, hogy másnak is van kicsi gyereke.

Kajában már mindent kipróbáltam amit csak lehetett de igazán nem vált be semmi. A nestlé tejpépet egy darabig szerette nagyon de attól se hízott különösebben. Most meg jó ha 90ml vízből megeszi.

2010. jan. 8. 14:52
 20/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Az enyém 3000 g-mal született, tehát átlag 9 kg-nak kellene lennie évesen. Hát nem lesz annyi, már most biztos vagyok benne. Most 8 hós és 7150 g. (Ma mérték pont).

Egész jól eszik szerintem (Kinek mi a jó.)

Te mit veszel enm jó evésnek? Hányszor eszik és mennyit?

2010. jan. 8. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!