Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Unom a "játékot", fog ez még...

Unom a "játékot", fog ez még változni? Ti változtatok?

Figyelt kérdés
Még csak mászik, tárgyakat egymáshoz ütöget, ezt-azt "megvizsgál". A játék nála még csak ennyiből áll. Én nagyon unom, hallgatunk zenét, beszélek hozzá, stb. De már előre érzem, hogy nincs kedvem. Válaszolni nem tud, a nevén kívül sokat még nem ért meg. Nézem, de különösebb interakció nincs közöttünk. Sokszor inkább olvasnék valamit, míg ő elvan a szobában, de akkor meg rossz szülőnek érzem magam, mert nem vagyok effektive vele. De ez egy felnőttnek dögunalom, nem? Egyszer-kétszer okés, de órákon át minden nap? Egyedül vagyunk kettesben egész nap. Ti is unjátok, vagy csak nekem nem való gyerek? :(
2014. júl. 3. 11:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
17%
Szegények...
2014. júl. 3. 15:13
 12/15 A kérdező kommentje:
9-es: elfogadom a véleményed, ez is egyfajta vélemény. Neked van gyereked? El tudod képzelni, milyen kockákat egymáshoz ütögetni napi 10-12 órában heti 7 nap, egyedül, hónapok óta? Vagy ennyire bírod ezt a fajta monotonitást? Elhiszem, hogy van aki bírja, én sajnos nem.
2014. júl. 3. 15:19
 13/15 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező! A 9-es válaszát én a helyedben figyelmen kívül hagynám, pláne nem magyarázkodnék neki, hiszen teljesen nyilvánvalóan csak kötekedni akar. Szegény...
2014. júl. 3. 15:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se foglalkozz a 9-es válaszolóval, valószínűleg tényleg nincs gyereke. De lehet hogy van, és ő az a fajta ember, aki ezt szereti, ez neki elég ahhoz hogy elégedett legyen. Máshogy látja a dolgokat. Neki nincs igénye, felnőttek társaságára, saját dolgaira, arra, hogy néha mást is csináljon....
2014. júl. 3. 15:59
 15/15 Julie S ***** válasza:
48%

Ez nekem olyan fura. En tok jol eljatszom a lanyommal a kezdetektol. Most 9 honapos es mar ajanlgat nekem egy ideje mindent, hogy en is ragjam meg. :) Mindig epitek neki tornyokat a jatekaibol, hogy o aztan lerombolhassa, masztam egyutt vele a foldon, utogetek neki ossze olyanokat, amit meg nem tud, hogy izgalmas hangja van, razzuk egyutt a csorgo-zorgo dolgokat. Tokre elvezem, nekem sokszor pihenteto, mondjuk csak addig amig nagyon fel nem porog a csajszi, mert akkor mar le tud farasztani. En amugy epp passziv feleven vagyok, agrarmernok szakot pihentetek, es szeretek tanulni, olvasni. Hianyzik egy kicsit, hogy nincs ezekre idom, de megis tok jo eljatszogatni, egyaltalan nem unatkozom. Sokszor megyunk setalni, emberek koze, mindig haton hordozom, es mar onnan is magyaraz, gagyog mindenfelet nekem, vagy azoknak, akik visszamosolyognak ra. Imadja a nagyobb kislanyokat, ezert a jatszoteret is gyakran kell latogatni. Mar hintazni is tud, igy azzal is jol elszorakozunk.

Amugy kb 3 honapos kora ota lehet vele erdemben kommunikalni. Latszik, hogy egyre tobbet ert mindenbol, szereti, ha a sajat kis "nyelven" "beszelgetunk" vele. Tok izgalmas, mert latszik, hogy neha jatek kozben nagyon koncentral, nagyon gondolkodik. Es naprol napra ugyesebb, okosabb es egy elmeny ezt latni. Es olyan jo, hogy most meg szeret velem jatszani... kesobb ugyis lesznek kis baratai es en kevesbe leszek mar izgalmas jatszotars. Szoval en elvezem ezt az idoszakot, ugyis hamar vege lesz, aztan foglalkozhatok meg eleget a felnottes dolgokkal.

Amugy rajtad all, hogy unatkozol-e, vagy belevonodsz rendesen a bugyutanak tuno jatekokba (ami valojaban a babadnak egy komoly es aktiv tanulas). Szinte minden ilyet lehet elvezni, ha ugy all hozza az ember. Kicsit probald meg atertekelni a dolgokat, hatha sikerul. :) Amugy meg olykor tenyleg hagyni kell egyedul is jatszani a babad.

2014. júl. 4. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!