Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ajánlanátok babarát wellness...

Ajánlanátok babarát wellness szállodát?

Figyelt kérdés
Amit szeretnék,hogy legyen a szállodában: babaágy, etetőszék,bébimedence(kb.20-30cm-es vízzel),babakád,esetleg ételmelegítő. 14 hónapos a kislányunk most mennénk először "pihenni". Saját tapasztalatokra is kiváncsi lennék. Mire figyeljek,mit ne hagyjak ki?
2010. jan. 6. 10:28
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi itt voltunk: [link]

Szívből ajánlom!! Mindent igényt kielégítenek! Igaz, mi nem az apartman részében voltunk, / az oldal ott írja, hogy mi van a szobákba /, hanem a szállodában. A foglalásnál beírtam, hogy hány mennyi idős a baba, és kérés nélkül betettek mindent. Kiságy, ágyneművel, fürdőkád, kuka...stb.

2010. jan. 6. 10:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Kolping Hotel Alsópáhokon (Zala megye, Hévíz mellett)

[link]

2010. jan. 6. 10:36
 3/10 anonim ***** válasza:

Mi sima panzióba szoktunk menni ,már voltunk háromszor, három különböző helyen a kicsi 10 hónapos.

etetőszék mindnhol van, melegíteni, ahol van apartman lehet, fürdetni zuhany alatt vagy kádban is lehet.

babágyunk van, de mindig megkérdezik, hogy kérünk-e

És nem horror árakon van, mint a szállodák, mert 2 felnőtt két gyereknél,nem mindegy.

2010. jan. 6. 10:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi kétszer voltuk bébivel, két helyen:

Kolping hotel:

Kifejezetten bababarát, ámde igen borsos árú hely. Nagyon tetszett, de az igencsak vérforraló volt, hogy a 7 hónapos babának, aki kizárólag anyatejen élt, napi kétezer valahányszáz forintot fizettünk a kajára :(

A szobába bekészítve van: babaágy, ágyneművel, pelenkázó, bili, wc szűkítő, kiskád állvánnyal. A folyosón külön babaétel melegítő szoba. Étteremben: előke, etetőszék, evőeszköz, külön gyerekmenük, baba desszertek, tejpépek. A fürdőben a női öltözőben (a férfiben nem tudom), pelenkázó, járóka.

Mi babaúszó táborban voltunk ott, a szobában be volt készítve cumi, úszópelus ajándékba.

Ami nem tetszett: hiába raktuk ki a ne zavarjanak táblát, a takarítónénit úgy kellett kétszer elzavarni. Az étteremben csak a reggelihez van innivaló, ebédhez, vacsorához a borsos itallapról lehet rendelni - ez önmagában nem gond, a gusztustalan az, hogy a kétszer két deci bor olcsóbb, mint az egy kisüveges bubimentes ásványvíz.

Ami tetszett: nagyon-nagyon bababarát személyzet, meg a kis apróságok pl. a tájékoztató füzetecskében benne van, hogy igény szerint porszívó (az orrszívó porszívóhoz), illetve lázmérő a recepción beszerezhető. Ezek kis apróságok, de nekünk pl. akkor lázasodott be először a gyerek. A szobában van kis trezor.

A másik hely:

Várgesztesi villapark

Egy teljes villát lehet bérelni, az ára attól függ, hogy hányan. Volt kiságy (rendes fa, nem utazóágy, mint a kolpingban), fürdetőkád, állvánnyal, teljes baba étkészlet, etetőszék, járóka. Konnektorok ledugózva, lépcsőn rács. Lehet (elméletileg pénzért, gyakorlatilag ingyen) babahordozó hátizsákot, biciklit, kismotort bérelni. Vannak biciklik, gyereküléssel, bukósisakkal - erről nem tudok nyilatkozni. A fürdőben, a női öltözőben van pelenkázó, van bébipancsoló édes vízköpő teknőssel :) Étteremben: etetőszék, gyerek étkészlet, gyerek menü.

Ami tetszett: az egész fantasztikusan jó volt, kedves személyzet, de nem tolakodóak. Nekem előny, másnak lehet, hogy hátrány, hogy külön pénzért lehet takarítást kérni: én nem igénylem egy pár napos kikapcsolódáskor, hogy minden nap jöjjön valaki végigrángatni a porszívót.

Tisztázd le, hogy ha nincs is benne valami az árban, bérelhető-e? Pl. babakocsi nagy ahhoz, hogy elvigyük. Vagy, hogy van-e saját boltjuk, ahol végszükség esetén be lehet bébikaját, pelenkát, popsitörlőt, akármit szerezni. Tőlük be tudod-e szerezni a közérdekű adatokat (legközelebbi ügyeletes patika, gyerekorvosi ügyelet stb.) vagy neked kell kinyomoznod?

2010. jan. 6. 10:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a debreceni Aquaticum-ot ajánlom, mert csúcs szuper!

A szálloda szép, külön babaétel kinálat van az étteremben, ettetőszék, babaágy stb. A medence résznél van külön bébi medence, valamint baba medence.

Itt van a honlapcímük: [link]

Tényleg szívből ajánlom és szerintem árban is nagyon jók.

2010. jan. 6. 12:05
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Ha,még van ötlet szívesen fogadom. Közben átnézem,amit ajánlottatok.

Első két válaszolónak üzenem, a közelben nőttem fel és ismerem azokat a helyeket-szerintem is jók.

2010. jan. 6. 14:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Eger: Park hotel
2010. jan. 9. 11:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Szinbád hotel Balatonszemes NYÁRON.
2010. jan. 9. 15:21
 9/10 anonim ***** válasza:

grand hotel galyában voltunk

nagyon kellemes volt

[link]

saját kis állatparkja van, kalanadpark a gyerekeknek, gyerekmedence ...

2010. jan. 9. 17:12
 10/10 anonim ***** válasza:
2010. jan. 9. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!