Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit szólnátok, ha anyósotok...

Ti mit szólnátok, ha anyósotok a 5-6 honapos gyereketek nyakába nejlonszatyrot tenne előkének?

Figyelt kérdés

"En igy szoktam" ez volt a valasza. En meg fogtam es levettem, mondom csak nem kellene megfulladnia a gyereknek!

(A nagyobbik lanyomnal ilyet soha nem csinalt, szerintem ez mar direkt idegesites miatt csinalja)

2014. júl. 2. 09:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem sem kellene egy gyereket arra szoktatni, hogy szatyrokat akasszanak a nyakába. Ha anyósod ezt teszi, akkor szépen fogj egy normális előkét, vedd le a szatyrot a gyerekről, és tedd az előkét a nyakába, és anyósodat is kérd meg, hogy inkább ezt használja, arra való.

Ne a férjednek mondd először, hanem anyósodat kérd meg, hogy ne tegye ezt, mert veszélyes lehet ha a gyerek utánozni fogja. Persze elmondhatod a férjednek, csak ne ő közvetítsen az anyós felé.

2014. júl. 2. 10:32
 12/25 anonim ***** válasza:
69%
én még örülnék is,mert az én anyósom semmit nem tesz a nyakába,ennek ellenére percenként tömi valamivel, a gyerek konkrétan büdös,mire elmegyünk a sok ruháján rohadó ételmaradéktól. (pedig egy ottlét alatt (2-3 óra) legalább 5x elmondom,ha enni ad neki,tegyen valamit a nyakába,mert ő sem érezné jól magát zsíros,leveses,süteményes ruhában,amitől ragad az egész nyaka,teste.
2014. júl. 2. 10:40
 13/25 anonim ***** válasza:
52%
És mi baja lesz tőle?
2014. júl. 2. 10:40
 14/25 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Leirom pontosan mi tortent:

Aznap vettem zacskos hatulju eloket, direkt azert, mert ahogy poharbol iszik a babam ebed utan, ataztak a sima pamut elokek. Akkor meg csak mondta, hog zacskot kotott a nyakaba, akkor szepen elmondtam, hogy hat annak az elokenek a hatulja is muanyag, nem azik at, nincs szukseg zacskora. Masnap megint ott voltunk, akkor mar elottem szedte ki a szekrenybol a kek-feher csikos muanyag szatyrot. Megvartam mi lesz. A nyakaba kototte a Hipp-es hofeher eloket es arra koti ossze hatul a nyakan a zacsit. En mondtam hogy miert nem a zacskos hatulju eloket teszi fol, hisz az nem azik at. O igy szokta... (?) oke, kibirom, ott vagyunk, etetjuk. Aztan kimentem a konyhaba ramelegiteni a kajara, anyos is utanam. Na ekkor mar merges lettem, bementem es szepen leszedtem a nyakarol a zacskot!!! Mar jatszott vele.... :/ es anyos vegig ott ult etetes alatt, majd kinezte a gyerek szajabol a kajat es tiszta ideg volt, mikor a hofeher eloket osszemaszatoltuk a zold kajaval. Kiderult, hogy ugye nem akarta osszepiszkolni. Aztan vege lett az etetesnel, en rogton kioblitettem es kiakasztottam szaradni az eloket. O meg mikor ezt eszrevette, meglepodott...... (?)

2014. júl. 2. 10:48
 15/25 anonim ***** válasza:
88%
Szerinten túlreagálod ezt az egészet.Egyszerűen nem akarta,hogy piszkos legyen az előke.Én a helyedben egy full müanyag letörölhetőt vennék, nem egy pamutot egy másik réteggel.Azzal valószínű ő is kibékülne.
2014. júl. 2. 11:47
 16/25 anonim ***** válasza:
75%
Hát valószínűleg jót röhögtem volna, de semmiképp nem hagytam volna rá !!!! Hátha a röhögéstől észhez tér. Nem kutya könyörgöm... zacskó???? miért nem köt mindjárt kukászsákot a nyakába, abba egyből mehetne a kajamaradék is bele :-D
2014. júl. 2. 11:53
 17/25 anonim ***** válasza:
82%

De mi a fenének eteti anyósod a gyereket ah ott vagytok?

Ha meg nem vagytok ott minek mondja el.

2014. júl. 2. 11:58
 18/25 anonim ***** válasza:
76%
Én is ezt nem értem: miért anyósod eteti a babát? Egy ekkora gyereket nem hagynék magára, se másra. Te vagy az anyja, senki más!
2014. júl. 2. 12:13
 19/25 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem értem, miért baj az, ha az előke koszos lesz, most nem erre van??? Azért kötjük föl, hogy a gyerek evés közben ne a ruháját egye le. Ne a ruhát kelljen kimosni, hanem az előkét. Azt értem, hogy a tejtől átázik de én inkább a gyereket öltöztetném át mint a zacskós kötés, nem egy nagy dolog, ezért vagyunk otthon a gyerekkel mi anyukák :) A nejlonzacsi nem erre van, ennyi erővel használhatnák pelenka helyett is.
2014. júl. 2. 13:40
 20/25 A kérdező kommentje:

Nem ő etette, hanem én...nem is hagynam neki ha ott vagyunk. Vannak olyan alkalmak, mikor ott kell hagynom nala. De altalaban ugy viszem, hogy megetetem es csak aludnia kell.

Olyan is volt, hogy szundikendő helyett textilzsepit tett neki aludni... En azokat szep lassan begyujtottem es mar nem tud olyat tenni.... Ha nem erti... :)

2014. júl. 2. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!