Megírnátok, mennyibe kerül egy alkalommal a Dévény torna?
Első vagyok:
A kisbabánknak generalizált hypotóniája van.
10 hetes korában észrevettünk, hogy több dologban nem úgy fejlősik, ahogy kellene. Furcsaságokat vettünk észre, amik megijesztettek.
Nem tudta tartani a fejecskéjét, nem bírt hason lenni(borzasztóan sírt), feszítette a testét "c" alakban hátrafelé, hason fekve ferde volt a törzse, asszimmetrikusak a ráncai a hátán és a lábain.
Ha nem jutunk el a tornára, ma nem tudna forogni, kúszni, négykézlábra állni. 2 alkalom után hason fekve vígan elvolt nagyon hosszú ideig, 4-5 alkalom után a kisbabánk hasra fordult. (3 hósan)
Ha teheted, vidd dévényeshez! Csodákat művelnek.
Megint az 1. vagyok, bocsánat.
Én is a központi számot hívtam először. Kedves nő vette fel, mondtam a megyét és sorolta a megye városaiban lévő dévényeseket. Választottam városokat, amik számunkra közel vannak és adta a neveket a tel.számokkal.
Az első foglalkozás ingyenes volt, állapotfelmérést csinált és elmondta mi a véleménye, hányszor menjünk hetente. Már előre megmondta, hogy hányadik alkalom után számíthatunk változásra.
Profi munkát végez, szeretünk járni. Én is csak ajánlani tudom!
Nálunk 4000 Ft 50 perc. Kislányomnak nyaki-háti hypotóniája van. Jelenleg 6 alkalomnál tartunk, már egész szépen emeli a fejét és támasztja magát, de továbbra sem szeret hason lenni.
Mindenképpen vidd el, de ne várd, hogy 2 alkalom után megoldódik a dolog, sajnos rá kell szánni az időt és a pénzt, de hosszú távon csodát tesz :)
2.-dik vagyok.
Nálunk igaz ˝megoldódott˝ valamelyest a problémánk,de ugyan úgy járunk mint eddig.
Mi holnap 14-órára megyünk megint.
Nekünk nem vált be a DÉvény pedig nagyon biztam benne. Sőt, rosszabb lett a kisfiam állapota. 6alkalommal voltunk eddig, nem vártam csodát, de a rosszabbodás miatt abbahagytuk.
50 perc 5500 Ft. Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!