Melyik a legjobban bevált cumiseg márka amihez olyan cumi tartozik ami jó is, nem csak azt mondják?
Mert megvettem 1200.- a szép rózsaszín cumisüveget aminek a márkája NUK.És az ugye széles szájú.A cumijára rá volt írva h szelepes-tehát nem szívódik be ahogy iszik a gyerek.Namármost ez akármilyen szelepes úgy beszívódik h pár másodpercenként kikell venni a szájából mert nem megy neki semmi.Ez olyan cumi ami olyan mint a cici,tehát nem a végén van a juk hanem a baba szájában felfelé van a juk.Remélem nem néztek hülyének.Szóval ehhez csak ilyen cumit tudok venni vagyis sz*rt se ér.
Aztán vettem Aventos (csak) cumit amire rávolt írva h széles szájú üvegekhez.És h több fokozatú mert amerre fordítom olyan erősséggel jön a babának a tej.Hát 1000.- 2db cumival jól megszívtam,mert akárhová fordítom ömlik a gyerek szájába,meg mellé is jut bőven.Dobhatom ki.És ezt mások is mondták csak sajnos utólag h sz*r.Pedig gondoltam Aventos és jó!
Van vékony szájú üvegünk is kettő azon latex cumi van pici jukkal,amit nagyítanom kellett mert nem bírta belőle kiszívni a tápszert és több mint fél óráig szenvedett rajta,majd mikor megnagyobbítottam egyből jó lett minden,és normálisan eszik.Na de ha nagyobbítani kell a tápszerhez pedig tejes cumi akkor csak van valami gond!
És nem gagyi helyeken vásárolom ezeket mert jót akarok a lányomnak de eddig minddel megsz*vtam,és a kukába megy a pénz.
Kérdem én akkor milyen üveget,és cumit vegyek ami beválik,mert most cseréljük le mert már 3hónapos lett a babám,és mostmár jót akarok venni!!!!
Kinek mi vált be?
Kérlek segítsetek!!
Ja,és a játszócumit milyen időközönként kell cserélni?
Csatlakozom az elöttem szólóhoz és én is a Tommee Tippee-t ajánlom. Nekünk nagyon bevált. A cumija olyan mint az anyamell. A kislányom láthatóan imádja. Ha az üvegből kifogy a tej akkor is szivesen cumizza tovább a cumiját.
Üdv: 5 hetes kislány anyukája
Nekünk a "Nuck" vált be mind a cumi és a cumis üvegbe is. Csak ajánlani tudom és a kislányom is szereti a cici formája miatt.
Ebből tanult meg inni és a játszócumiját is jobban szereti.
Ha jól tudom van fogzásra is játszócumija.
Jó babázást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!