Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónaposnak mit adjak hasmené...

6 hónaposnak mit adjak hasmenésre?

Figyelt kérdés

Most gyógyulunk hurutos megbetegedésből,most meg szegényemnek enyhe hasmenése van(kb napi 2-3x).

Normafloret adhatok neki?Ha igen hogyan adagoljam neki?

2010. jan. 5. 16:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Lopedium nem jó?
2010. jan. 5. 16:11
 2/7 A kérdező kommentje:
az nincsen itthon sajnos.
2010. jan. 5. 16:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Adj neki pepesitett banant almaval keverve,egyböl megfogja a hasat,vagyis ebben a helyzetben helyrejhozza.
2010. jan. 5. 16:15
 4/7 anonim ***** válasza:
normaflore mehet, a betegtájékoztatóban benne van napi 2-3 ampulla. kapott antibiotikumot? akkor biztos attól van. már hozzátáplálsz? mert akkor jó a főtt rizs répával, nekem a doki ezt ajánlotta, igaz nem emlékszem, hogy hány hós volt pontosan, lehet 6 hósan még nem lehet rizst enni.
2010. jan. 5. 16:18
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat.Most evett banánt almával(nekem is ez volt az első ötletem)normafloret is adom neki .nem kapott antibiotikumot,fogalmam sincsen mitől lett neki hasmenése.
2010. jan. 5. 16:23
 6/7 A kérdező kommentje:
közben folyamatosan jár az agyam hogy mitől lehet.Nem lehet hogy a fogai készülődnek közben és attól van hasmenése?
2010. jan. 5. 16:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Fogzástól lehet egy kis hasmenés. Én is Normaflore-t adtam neki. Később volt beteg is, akkor nagyon vízszerű hasmenése volt szegényemnek, akkor is Normaflore-t javasolt az orvos, plusz ORS200-at. Ez egy répa+rizs alapú folyadék, megállítja a hasmenést, és pótolja a kiürült ásványi anyagokat a szervezetből.
2010. jan. 6. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!