Akkor mostmár bármilyet vehetek neki? nem kell ha-s? Melyiket ajánlátok? Dm, rossmann? 1éves kisfiam 6hós hora óta kapta a beba ha2-t.
én 1 éves korig kaptam receptre és most váltok .
Rossmannban jó áron van több fajta és így kostoltatok a babával ,3-mas gyümölcsöset,banánosat ,és naturt is. Még van a régi tápszerünkböl így szoktatom az újakhoz.Én több fajtát fogok tartani itthon ,úgy döntöttem ,eddig mindegyik ízlik neki.
Humana baby fit-et eszi, előtte milupa milumil ha-s volt, de aztán az már nem tetszett neki, így erre váltottunk, nagyon bejött neki. Nekünk felírja az orvos, így nagyon jó árban van.
Azt nem értem, hogyhogy nem írta fel az orvos az egyik válaszolónak??? Ilyet csinálhat?
az a válaszoló vagyok, akinek nem írják fel. :)
igen, egyes gyerekorvosok azt állítják, hogy csak fél évig támogatja a tb. nem csak az enyém, más orvos is, olvastam már itt a gyakorin több ilyen választ. biztos errefelé nem fizetnek annyi TB-t az emberek..... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!