Ciki ha 2 évesemnek gyógyszertári popsikrémet használok?
Nem ciki,olcsó és sokszor jobb is mint sok drogériás.
Én gyógyszertári fürdetőt használok fürdésre a 3 évesemnek,ez sem ciki :)
Miert lenne ciki? Kinek az? Ki latja mivel kened? Nem ertelek.
Nekunk nem valt be a sudokrem, mas fajta jott be, de a legjobb pl az otos szamu popsikrem jott be. Mindenkinek mas-mas.
Olyat kenj a gxerekedre ami szerinted jo. Ne azzal foglalkozz ki mit gondol. Ne mastol fuggj.
20 hónapos a lányom, csak gyógyszertári popsikrémet használtam mindig is. Amellett, hogy sokkal olcsóbb, szerintem remekül teljesíti azt, amire rendeltetett, soha, egyetlenegyszer sem volt piros a popsija. A fürdetőnk is gyógyszertári, szinezék-és illatanyagmentes, kiváló.
Szeretem a gyógyszertári termékeket, attól hogy egyszerűbb a csomagolása és sokkal olcsóbb, nem biztos, hogy rosszabb valami. Sőt!!
Nem ciki..... én gyógyszertári babáknak való testápolót vettem, szuper!!!! fiamra és magamra is kenem :)
Nekem a popsikrém nem jött be, a neogranormon vált be, meg a sudokrem. De ha nektek bevált, akkor miért ne?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!