Segítség! Dm babylove vagy Müller Beauty baby?
Figyelt kérdés
Az a kérdésem, hogy melyik pelenkát anjánljátok nekem? A Dm babylove-ot vagy a Müller beauty baby-t? Mindkettőnek gumis a dereka? Milyen a nedvszívása? Amiatt kérdezem, mert eleinte mi Liberót használtunk, de anyagilag nem tudtuk megengedni, hogy csak ezt vegyük..ezután kipróbáltam a Bella Happy-t(lila), ami pozitív csalódás volt, imádom..csakhogy itt a közelbe nem lehet sehol kapni, és ahol vettük, ott sincs mindig...ezért ha esetleg nem kapni akkor kellene egy olyan, ami van ugyanolyan jó.:)2014. jún. 28. 09:42
1/4 anonim válasza:
Dm-Rossmann-Müller mind német pelus, szinte ugyan az. Gumis dereka van nedszívós stb....
2/4 anonim válasza:
Tényleg, mind a kettő jó. Talán a mülleres vastagabb.
3/4 anonim válasza:
Én a dm-est jobban szeretem, mert magasabb a dereka. A mülleres jóval kisebb.
4/4 A kérdező kommentje:
A babylove-ot vettük végül, jónak tűnik, mert elég magas a dereka. Most 6kg a lányom és mivel gömbölyű, így a többiből lassacskán már a következő méret kéne, addig ez még pont jó. :) Amúgy a mülleresnek nem gumis a dereka, sőt a rossmannosé sem. Abból kaptam barátnőmtől a próbacsomagot és az anyaga isteni, csak kicsit vastagabb mint a dm-es...láttam hogy van az a babydream premium dry...az milyen? Ha olyan puha mint a sima, de vékpnyabb, lehet kipróbálom..:)
2014. júl. 6. 07:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!