Tényleg ekkora mérföldkő a babák életében a 3. hónap betöltése?
A gyerekgyógyszerek javát 3 hós kortól lehet adni, 3 hós baba már átalud(hat)ja az éjszakát, 3 hós kortól higgadtabbak, élesebb az elméjük, stb...
A te babádnál jelentett valamit a 3. hónap betöltése?
Ha igen miben hozott változást?
Köszike az eddigi válaszokat.
Kedves utolsó válaszoló!
Hát nem tudom, nekem is furi, hogy ennyire nagy általánosságban 3 hónaptól ajánlanak sok mindent. Hiszen van baba, aki 3 hónaposan olyan súlyú, mint egy másik baba 1 hósan.
Az én pici fiam 2,5hónapos és 5kiló a maga 60cm-ével, és iszonyatosan izmos, nem sovány. Vagyis tényleg vannak babák, akik sokkal kisebb súlyúak, mint az átlag.
Azt tapasztaltam, hogy inkább a súly számít a gyógyszereknél.
Azért, ha még érdekel kb másfél hét múlva a válaszom, akkor meg tudom mondani, hogy változott-e valamit a fiam 3hónaposan. :o)
Ami még fontos lehet, hogy a pici fiamat 1,5hónapos koráig szoptattam, azóta tápszert kap.
A te fiad szopizik vagy tápszert eszik?
A 19:51esnek javaslom a gripe water-t vagy más néven angol vizet, a bátyjám gyermekénél bevált.
És 3hónapos korban nekik könnyebb volt, mert csökkent a pocifájás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!