Reggel tápszer (6ó), tízórai, uzsonna, este tápszer (19ó) - kéne már máshogy enni 14 hósnak?
nem nagyon értem a kérdést. nem ebédel a babád?
szóval ha reggel meg este eszik tápszert, az jó. ha nem igényel még más kaját, akkor nem kell neki külön vacsi.
De egy hülye vagyok - ezt nem írtam le (és akkor még csodálom, hogy nem jön válasz a kérdésemre...) :-)
Dehogynem, ebédel úgy 12-13 között, éppen függően a reggeli alvásától. Eszik amúgy már mindent, töltött káposztától kezdve...
Szia!Én úgy csináltam, reggel 7-kor cici, aztán nálam is ilyen sorrendben mint nálad tízóraira gyümölcsturmix,aztán ebéd rendes darabos, uzsira joghurt vagy valami ilyesmi.
A vacsorája viszont darabos volt pl.kifli parizerrel, és elalvás előtt én még megkínáltam cicivel,ugyanis nekem csak cicin alszik el.Persze először nekem sem akart vacsira enni darabosat, de fokozatosan megszokta, mindig 1-2 falattal többet fogadott el.Hagytam annyit enni amennyi jól esett sosem erőltettem.Nekem ez így bevált.
:)))
akkor már értem.
hát mást nem tudok írni, ha nem kell neki, akkor ne erőltesd.
a fiam 20 hónapos lesz, ő így kajál:
fél 9 körül kel, akkor 270 tápszer, aztán velem kb fél vajas kifli
10 órai általában nincs, de joghurt lenne.
délben ebédel, ebéd után megeszi a joghurtot, ami de. elmaradt
alszik
uzsonna, ha maradt délről, akkor azt eszi, ha nem, akkor vmi hideget. ez kb fél 4kor van
6-fél 7 felé eszik tejpépet gyümivel
és fél 8felé fürdés után tápszert. 270 ml.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!