Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen baba áruházak vannak...

Milyen baba áruházak vannak Bp-en a Brendonon kívül?

Figyelt kérdés
Jó lenne egy picit olcsóbbat találni. Holnap vennénk meg a még hiányzó dolgokat. Ha lehet címet is írjatok, mert vidéki vagyok. Köszönöm!
2008. aug. 1. 07:29
 1/7 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a Net-en az Elefáni babadiszkontot. Ezzel kapcsolatban van esetleg tapasztalat? Tényleg "diszkont" árak vannak?
2008. aug. 1. 07:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez is jó: [link]
2008. aug. 1. 08:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Van a Soroksári úton a Baby Outlet, mi szinte mindent ott vettünk meg, nagyon jó hely. Hatalmas választék, ruháktól elkezdve, bútorokig. Itt amúgy értékcsökkent Brendon cuccok vannak, de minőségben semmi bajuk. Én ezt az üzletet ajánlanám Neked, nekünk nagyon bevált.
2008. aug. 1. 08:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Mária nagyker a Visegrádi u.-ban. Nekem bevált, elég olcsó.
2008. aug. 1. 08:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a Tescos cuccok is nagyon jók. Egyébként is egy méretet kb 2 hónapig tud hordani a baba.
2008. aug. 1. 10:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Tescó és Auchan-os cuccok nagyon jó minőségűek és nem drágák! Mindenkinek ajánlom!
2008. aug. 1. 11:18
 7/7 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm!

Jó babázást!

2008. aug. 1. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!